- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία σημειώθηκε στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων έπειτα από τη μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δυστύχημα συνέβη μετά τις 2 το απόγευμα, ανάμεσα στους οικισμούς Αξιοχώρι και 'Ασπρο, στο Κιλκίς.
Στο ένα όχημα, που είχε κατεύθυνση προς το Πολύκαστρο, επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, ενώ στο άλλο βρίσκονταν δύο μοναχές κι ένας ιερέας και κινούνταν προς τη Θεσσαλονίκη.
Από τη σύγκρουση, τρεις γυναίκες, ηλικίας 58, 65 και 66 ετών, που επέβαιναν στο ένα από τα οχήματα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ μία 43χρονη, επιβάτης του ίδιου οχήματος, διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Από το δεύτερο όχημα, έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή μία μοναχή, ενώ στο ΑΧΕΠΑ εξακολουθούν να νοσηλεύονται ένας παπάς 51 ετών και μία 54χρονη μοναχή.
Στο μεταξύ, η κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος, που προσωρινά διεξαγόταν από παρακαμπτήριους δρόμους, έχει πλέον αποκατασταθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ΔΠΘ καταγγέλλει βία κατά του Ι. Μιχαηλίδη και τονίζει την ανάγκη θεσμικής προστασίας
Συγγενείς και πολίτες τίμησαν τα θύματα της τραγωδίας του 2010 με λουλούδια και σιωπή
Επτά επιθέσεις σε Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία – Ταυτοποιήθηκε από κάμερες και μαρτυρίες
Οι τεχνικές αυτές συμβάλλουν στην μείωση του στρες και την διατήρηση της ηρεμίας
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πώς γίνεται η εγγραφή
Θέλει να συνδυάσει την Ιατρική με την Αστροφυσική, θεωρώντας πως η Ελλάδα χρειάζεται ενίσχυση στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Στη συνάντηση της Ορεστιάδας θα συζητηθούν η σύγχρονη πραγματικότητα της διπλωματίας και οι προκλήσεις του δυτικού κόσμου
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε
Νέες φωτογραφίες από την κατάσταση του ταμιευτήρα νερού σήμερα
Οι 7 περιοχές στο επίκεντρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.