- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποσύρεται η διαφήμιση του Jumbo με τον Π. Ψωμιάδη, ύστερα από διάβημα της Νέας Δημοκρατίας
Ποιος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το σποτ
Σάλος έχει προκληθεί με τη διαφήμιση του Jumbo, όπου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίζεται ντυμένος Ζορό. Όπως έγινε γνωστό, η διαφήμιση θα αποσυρθεί ύστερα από διάβημα της Νέας Δημορκατίας, λόγω της χρήσης του ύμνου του κόμματος, τα πνευματικά δικαιώματα του οποίου, πάντως, ανήκουν στο συνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μάλιστα, ήδη ειδοποιήθηκε και ο Π. Ψωμιάδης να γυρίσει ξανά το διαφημιστικό βίντεο.
Στη διαφήμιση που αποσύρεται, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή. Και μόλις τα καταφέρνει, ζητάει από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.
«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα γυναίκα.
Στο μεταξύ, στο θέμα αναφέρεται με ανάρτησή του στο twitter και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αφήνοντας υπονοούμενα: «Πίσω από την "αθώα" διαφήμιση jumbo με τον Ψωμιάδη και τον ύμνο της ΝΔ είναι η εταιρία Polen και ο Πολύκαρπος Ζαλώνης, άνθρωπος του Πάνου Καμμενου. Είναι ο ίδιος που έκανε το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ με το τραινάκι. Άλλες απορίες;»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.