- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μία μεγάλη συναυλία της ελληνικής σκηνής για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές
Nightstalker, Ψυχόδραμα 07, Last Drive, Anser, Panx Romana, Λόγος Τιμής, Fundracar, Οδυσσέας (Razastarr), JKone, DJ Wheel-Μ δείχνουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους
Μια πρωτοβουλία που αξίζει τη στήριξη όλων μας. Η μουσική ενώνει και οι μουσικοί της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής στηρίζουν έμπρακτα όσους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές με μια συναυλία οικονομικής ενίσχυσης τον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, την Τετάρτη 1 Αυγούστου στις 19.00.
Nightstalker, Ψυχόδραμα 07, Last Drive, Anser, Panx Romana, Λόγος Τιμής, Fundracar, Οδυσσέας (Razastarr), JKone, DJ Wheel-Μ ανεβαίνουν μαζί με άλλους καλλιτέχνες στη σκηνή, που θα ανακοινωθούν, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους.
«Συγκλονισμένοι από την πρόσφατη τραγωδία που χτύπησε τους συνανθρώπους μας, έχοντας μαζί μας συλλογικότητες, δομές και δράσεις αλληλεγγύης από ολόκληρη την Αττική, δρούμε και κάνουμε το αυτονόητο: Βοηθάμε όσο και όπως μπορούμε, άμεσα, μέσω της ενασχόλησής μας, μέσω αυτού που ξέρουμε να κάνουμε: Τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων.
Διοργανώνουμε μία μεγάλη συναυλία, με την αφιλοκερδή συμμετοχή γνωστών μουσικών της ελληνικής hip hop - rock - εναλλακτικής μουσικής σκηνής, καλών φίλων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν και οι ίδιοι (ή συγγενικά τους πρόσωπα) πληγεί από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές.
Την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, συγκεντρώνουμε πόρους που θα διατεθούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους πληγέντες (χωρίς τη διαμεσολάβηση κρατικών φορέων και μηχανισμών), διαδικασία της οποίας την διαφάνεια θα πιστοποιήσει νομικός.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μοναδική συγκυρία, για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας» αναφέρεται στο δελτίο τύπου της δράσης που ανακοινώθηκε.
Διαδώστε και δώστε το παρών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.