Ελλαδα

Πέθανε η δημοτική αστυνομικός που θυσιάστηκε για να σώσει παιδιά από ΙΧ που έκαναν κόντρες

Ήταν μόλις 34 ετών - κατέληξε το νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134650-307280.jpg

Έχασε την μάχη για την ζωή η δημοτική αστυνομικός, η οποία χτυπήθηκε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια κόντρας δύο νεαρών οδηγών, μέρα μεσημέρι στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αναπαύσεως, στην Αργυρούπολη.

Οι δυο ασυνείδητοι οδηγοί, ηλικίας 25 και 20 ετών, έκαναν κόντρες με τα IX τους, στον πολυσύχναστο δρόμο, με κατεύθυνση προς τα Σούρμενα.

Η άτυχη γυναίκα, προσπάθησε -και τα κατάφερε- να προστατέψει μικρά παιδιά που περνούσαν από το σημείο. Το ένα αυτοκίνητο ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, την χτύπησε με δύναμη. 

Η 34χρονη δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά να πάνε από το κολυμβητήριο της Αργυρούπολης, στο σπίτι της γυμναστικής. Χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από τα παιδιά δεν έπαθε τίποτα, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά, ένας συνάδελφός της που εκτελούσε υπηρεσία μαζί της.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με εσωτερική αιμορραγία στον Ευαγγελισμό και για μέρες νοσηλευόταν στην εντατική. Τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα Πέμπτη, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Οι δυο νεαροί οδηγοί κρατήθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού. Έλαβαν όμως προθεσμία για να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ