Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.05.2022

Τοξότη, η καλή χρήση των επικοινωνιακών σου «δυνάμενων» θα σου φανεί χρήσιμη

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
woman-freedom.jpg
© unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.05.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
«Κούραση» να πρέπει συνεχώς να σκέφτεσαι «τι και πως» σε μια προσωπική σχέση, θέλοντας να κάνεις τη «σωστή» επιλογή, ενώ ο άλλος δεν έχει τέτοια «διλήμματα». Πολύ κούραση όμως.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά θέματα έχουν την «τιμητική» τους σήμερα, βγάζοντας αρκετή πίεση, προερχόμενη μάλλον από τις απαιτήσεις των άλλων. Κλάσσικ.

Δίδυμοι
Δεν θα σε χάλαγε λίγη ηρεμία στον «συντονισμό» της καθημερινότητας σου, αλλά τι να κάνουμε που ο Ερμής γίνεται στάσιμος σήμερα στο ζώδιο σου, για να γυρίσει ανάδρομος την Τετάρτη. Oh, yeah.

Καρκίνος
Θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τη διαχείριση τους κρατούν αμείωτο το «ενδιαφέρον» σου, απαιτώντας ίσως και δύσκολες αποφάσεις. Προσοχή και «εγκράτεια» σε δοσοληψίες.

Λέων
Ίσως σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, σε γεμίσουν δυσανάλογα «βάρη», χωρίς μάλιστα να έχεις και τα ανάλογα συναισθηματικά «αποθέματα», ακόμη κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι άμεσα.

Παρθένος
«Ατονίιια  με λαχτάρα να σε νοιάζομαι, ατονίιια με λαχτάρα να σε μοιράζομαι» η φάση today, αν και η μέρα την έχει την «πιεσούλα» της σε δουλειά και καθημερινότητα. Προσπάθησε ωστόσο να ακολουθήσεις πιο ήρεμους ρυθμούς.

Ζυγός
Τα προσωπικά θέλουν ίσως «υπερπροσπάθεια», ωστόσο γιατί να επιμένεις σε κάτι απλώς και μόνο επειδή έτσι έχεις «συνηθίσει», ενώ μπορεί πια να μη σ’ αρέσει καθόλου μα καθόλου; (Μπορεί λέμε)

Σκορπιός
Τα επαγγελματικά στο προσκήνιο και σήμερα, με απαιτήσεις που «δοκιμάζουν» ίσως τα κουράγια σου και την διαπίστωση ότι μπορείς να στηριχτείς μόνο στον εαυτό σου.

Τοξότης
Η καλή χρήση των επικοινωνιακών σου «δυνάμενων» θα σου φανεί χρήσιμη καθώς ο Ερμής απέναντι σου γίνεται στάσιμος σήμερα, έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος την Τετάρτη. «Βοήθεια σου».

Αιγόκερως
Διευθετήσεις και θέματα των οικονομικών σου κάθονται στο «στομάχι», ίσως όμως πρέπει όντως να κόψεις κάποιους λανθασμένους τρόπους διαχειρησης.

Υδροχόος
Μερικές φορές δεν αρκεί «η καλή θέληση» για να αποφύγεις δυσκολίες και πιέσεις μέσα σε σχέσεις, όπως δεν οφελεί και το να κάνεις πως δεν υπάρχουν...

Ιχθύες
Δυσκολεύεσαι λιγάκι σήμερα με τα καθήκοντα της δουλειάς και της καθημερινότητας, προσπάθησε ωστόσο να «ισορροπήσεις» το στρες, αποφεύγοντας να τα δεις μεγαλύτερα απ’ ότι είναι.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ