Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.04.2022

Ιχθύ, ξαναβρίσκεις την όρεξή σου και τη διάθεση για «χαρές και πανηγύρια»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας που κοιτά γυναίκα να χοροπηδά

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Δευτέρα του Πάσχα θέλει διασκέδαση, ραχάτι και φαγοπότι με τα υπολείμματα της χθεσινής κραιπάλης και... ουδέν άλλον! (Άντε και κάνα περίπατο στη φύση για να χωνέψεις)

Ταύρος 
Σαφώς πιο χαλαρή η δεύτερη μέρα του Πάσχα, δίνει δυνατότητες για διασκέδαση, βόλτες και χαρούμενες συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Enjoy.

Δίδυμοι
Πιο σταθερή η ατμόσφαιρα σήμερα, αν και το πρόγραμμά σου ίσως περιλαμβάνει και μια κάποια ενασχόληση με τα επαγγελματικά ή κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αποφύγεις.

Καρκίνος
Πιο «αισιόδοξη» η σημερινή μέρα, με διάθεση και για μια απόδραση αν μέχρι τώρα ένα ταξιδάκι δεν σου ’χε «κάτσει» για τον όποιο λόγο. Προγραμμάτισε λοιπόν κάτι με φίλους, ακόμα και κάτι μικρό, έτσι για ν’ αλλάξεις λίγο παραστάσεις.

Λέων
Έχεις βγει μάλλον «νοκ άουτ» από το πολύ φαΐ, δεν χρειάζεται όμως να το «πατσίσεις» και στο οικονομικό, με υπερβολές σε δώρα και έξοδα for yourself και γι’ αυτούς που αγαπάς. 

Παρθένος
Οι πιθανότητες να περάσεις καλά σήμερα είναι αυξημένες, τόσο από προσωπική διάθεση, όσο και γιατί όλο και κάποια πρόταση για έξοδο, κάλεσμα, τραπέζι κ.λπ θα «σκάει», κάνοντας το δύσκολο να αρνηθείς. 

Ζυγός
Δευτέρα του Πάσχα μεν, ίσως όμως χρειαστεί να βγάλεις και λίγη δουλίτσα, ανάλογα και με τη φύση του επαγγέλματός σου ή να οργανώσεις κάποιες σε δραστηριότητες για αργότερα μέσα στη βδομάδα.

Σκορπιός
Σίγουρα πιο allegra η σημερινή μέρα, σε βοηθά να ασχοληθείς με πράγματα που σ’ ευχαριστούν, απολαμβάνοντας παράλληλα διασκεδαστικές στιγμές με τα παιδιά, τους φίλους και τον σύντροφό σου.

Τοξότης
Σήμερα περνάς καλύτερα με λίγους και πολύ κοντινούς, με πραγματικά «δικά σου» άτομα και στενούς φίλους και συγγενείς, χωρίς να «πιέζεσαι» για το πώς να φερθείς προκειμένου να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως
Η δεύτερη μέρα της Λαμπρής σε θέλει «ν’ αλωνίζεις» εκτός σπιτιού χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμμα, λέγοντας παράλληλα «ναι» σε εξόδους με φίλους και αποδράσεις της τελευταίας στιγμής.

Υδροχόος
Είμαι κοινώς αποδεκτό ότι το αρνάκι είναι το ίδιο νόστιμο και κρύο τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, επομένως καθώς η Δευτέρα κάνει focus στις κάθε είδους απολαύσεις, μη διστάσεις να «ενδώσεις» wholeheartedly.

Ιχθύες
Ξαναβρίσκεις την όρεξή σου και τη διάθεση για «χαρές και πανηγύρια», περνώντας όμορφα και διασκεδαστικά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ιδανικά κανονίζοντας και μια εκδρομούλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ