Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.04.2022

Ιχθύ, είσαι ένα με την παρέα και τα αγαπημένα πρόσωπα σήμερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η σιλουέτα μιας κοπέλας.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός 
Η «αυτάρκεια» σε επίπεδο προσωπικότητας είναι απαραίτητη ακόμα και μέσα στη σχέση, δηλαδή το να έχεις τις προσωπικές σου ασχολίες, τους φίλους σου, τα ενδιαφέροντά σου, αφιερώνοντας χρόνο και στον εαυτό σου.

Ταύρος
Με έξτρα κοινωνική διάθεση Μεγάλη Παρασκευή, Ταύρε μου, ok, probably γιατί αρκετοί βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν για ταξίδια. Κι οι υπόλοιποι όμως μπορούν να βρουν διεξόδους με φίλους, βόλτες και τα σχετικά.

Δίδυμοι
Μάλλον καλύτερα να μην «αποσαφηνίσεις» σήμερα πώς πρέπει να προχωρήσεις με τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου, αφήνοντας τον εαυτό σου να κάνει λίγο connect με το κατανυκτικό πνεύμα της ημέρας.

Καρκίνος
«Παραχαλαρώνεις» today από τις πολλές έγνοιες για τα επαγγελματικά και εστιάζεις στην εξωστρεφή σου διάθεση, βάζοντας στο πρόγραμμα συναντήσεις με φίλους, τακτοποιώντας και δουλειές της τελευταίας στιγμής.

Λέων
Σε mood φουλ προετοιμασίας για τα σχέδια εν όψει του Πάσχα, με τη μέρα να προσφέρεται για να φέρεις εις πέρας όλα τα εξωτερικά chores σου, ίσως με λίγο παραπάνω τρέξιμο. Κατά προτίμηση χωρίς να παραξοδευτείς.

Παρθένος
Ας είσαι πιο «συντηρητικός» με τη διαιώνιση ερωτικών ιστοριών, που τραβάνε μόνο και μόνο για λόγους επιβεβεαίωσης. Καιρός να απελευθερώσεις εν ολίγοις τις αισθηματικές σου «καβάντζες».

Ζυγός
Κατάλληλη η Μεγάλη Παρακευή για να οργανώσεις everything για το ΣΚ του Πάσχα, ιδιαίτερα αν φιλοξενείς φίλους και συγγενείς στο σπίτι ή το εξοχικό, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια.

Σκορπιός
«Μια φορά πήγε ο Χότζας στο παζάρι κι ήταν η μέρα Σάββατο» στην προκειμένη Μεγάλη Παρασκευή δηλαδή, αλλά και πάλι, δεν σου φταίει κάνεις αν τ’ άφησες όλα «στο παρά ένα» και τσαντίζεσαι με τα ωράρια σε τράπεζες, καταστήματα κ.λπ. Στην ανάγκη, άσε και κάτι πίσω.

Τοξότης
Στα δώρα για το Πάσχα λέμε ναι, στα «λούσα» για τα βαφτιστήρια επίσης, αρκεί στο τέλος «το ταμείο να μην είναι μείον» -πόσο πια i hear you saying- οπότε βάλε φρένο στα παρορμητικά ξοδέματα. 

Αιγόκερως
«Θεματάκια» που μαγειρεύονται καιρό σε φιλίες και συνεργασίες, αλλά δεν μπορείς να διακρίνεις εκατό τοις εκατό, σου προκαλούν ίσως έναν προβληματισμό. Απλώς μην τον συντηρείς for long.

Υδροχόος
Όχι ότι «νιώθεις Μεγάλη Παρακευή», υπερβολές, απλά είσαι λίγο drained σωματικοψυχολογικά, προτιμώντας να ακολουθήσεις προσωπικό «προγραμματάκι», παρά να «σέρνεσαι» ακολουθώντας τους άλλους.

Ιχθύες
Είσαι ένα με την παρέα και τα αγαπημένα πρόσωπα σήμερα, περνώντας τη μέρα με ψώνια στα μαγαζιά, πλάθοντας altogether πασχαλινά κουλουράκια με τους ήχους του «Ω γλυκύ μου έαρ», προλαβαίνοντας και Επιτάφιο. Όλα κομπλέ γενικώς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ