Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.11.2021

Δίδυμε δεν φτάνει μόνο το εγκεφαλικό δέσιμο, -που τόσο γουστάρεις-, για να «ρολάρει» η σχέση...

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Άσχημη η συνειδητοποίηση ότι πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης από την καλή σου την καρδιά και πρέπει μάλλον να αλλάξεις στάση, γιατί δεν σου αξίζει αυτός ο ρόλος.
 
Ταύρος
Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ένα συν ένα δεν κάνουν πάντα δύο. Είναι ένα ειδος άρνησης που τους βοηθά να «στέκονται» στα πράγματα, το θέμα όμως είναι ότι «κλωτσάει» με την δίκη σου ακεραιότητα. Πρόβλημα.
 
Δίδυμοι
Δεν φτάνει μόνο το εγκεφαλικό δέσιμο, -που τόσο γουστάρεις-, για να «ρολάρει» η σχέση, ειδικά όταν ξεφυτρώνουν «ο καθένας για την πάρτη του» συμπεριφορές. Καθόλου βασικά.
 
Καρκίνος
Αλίμονο αν δεν εκφράζεσαι αληθινά ή δεν λες όσα θες, από φόβο μην παρεξηγηθείς από τους άλλους. Βάλε και το straight jacket δηλαδή και περίμενε υπομονετικά την «σειρά» σου.
 
Λέων
Η ανάγκη σου να θαυμάζεις a priori αυτόν που έχεις δίπλα σου, δεν σε αφήνει πολλές φορές να διακρίνεις αν πράγματι σε εκφράζει πιο ουσιαστικά ή όχι.
 
Παρθένος
Λίγο ανανέωση θες, γιατί έχεις βαρεθεί από τις πολλές «υποσημειώσεις» και λεπτομέρειες στην καθημερινότητα. Ό, τι δεν συνεννοείται, άστο για αργότερα.
 
Ζυγός
Δεν πρέπει να συνδέεις την προσωπική σου εξελίξη, με την κοινωνική σου καταξίωση. Ευπρόσδεκτο όταν συμπλέουν και τα δύο αρμονικά, αλλά όχι «αναγκαστικό».
 
Σκορπιός
Ξέρεις, βοηθά να μπαίνεις που και που στα «παπούτσια» του άλλου, έχοντας υπόψη σου ότι και αυτος έχει συναισθήματα, άσχετα αν δεν τα εκφράζει με το δικό σου πάθος.
 
Τοξότης
Η πολλή γκρίνια στην σχέση αποξενώνει συναισθηματικά, με μαθηματική ακρίβεια. Και δεν σου πάει και καθόλου συν τοις άλλοις, οπότε άλλαξε τροπάριο asap.
 
Αιγόκερως
Μην αναλώνεσαι όλη την ώρα με το να εμπνέεις τους άλλους να γίνουν καλύτεροι, αν βλέπεις ότι κάτι τέτοιο δεν τους «συγκινεί». Με το ζόρι δεν γίνεται.
 
Υδροχόος
Με το μαλακό το τρέξιμο στην δουλειά, επενδύοντας τόσο χρόνο και ενέργεια, όσο σου επιτρέπουν οι δυνάμεις σου και ουχί περισσότερο.
 
Ιχθύες
Οι δημιουργικές σου ικανότητες είναι δεδομένες, επομένως αν βλέπεις ότι κάτι δεν λειτουργεί στα επαγγελματικά, μην αυτομπλοκάρεσαι επειδή δεν το είχες «προβλέψει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ