1821 Digital Gallery
Stardust 575
ΤΕΥΧΟΣ 575
COSMIC TELEGRAM

Stardust 575

Καρκίνε, τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

1. Πόσες φορές ακούμε καθημερινά πια την ατάκα «σε κάθε θέμα δεν υπάρχει μία μόνο απάντηση» ή ότι ο καθένας «χρειάζεται να κοιτάξει μέσα του για να βρει τις απαντήσεις και το νόημα της ζωής του». Άρα άδειασε το μυαλό σου από τις απαντήσεις των άλλων και γέμισέ το με τις δικές σου. 2. Όταν επιμένεις στις απόψεις σου χωρίς να τις συζητάς και χωρίς να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι καταλήγεις τόσο δογματικός όσο κι αυτοί που σου τη σπάνε. 3. Αν δεν είσαι 16, 18 ή 20 χρονών, τα ξεσπάσμάτά σου, οι σκηνές, οι απαιτήσεις και οι παρορμητικές αντιδράσεις είναι εκτός πραγματικότητας – αν δεν μπορείς να συζητήσεις τις διαφορές σου δήλωσε ανήλικος για να σώσεις την παρτίδα. 4. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο αναζητάς ηρεμία, ένα δύο ανθρώπους που σε αγαπάνε, διάλειμμα στο άγχος και την επαγγελματική αγωνία, εξόδους για να περάσεις καλά, ψυχικό απόθεμα για να πας παρά κάτω – τα έχεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Είτε σου χρωστάνε είτε χρωστάς –το πιθανότερο–, είτε προσπαθείς να επιπλεύσεις οικονομικά είτε δάνεια, λογαριασμοί, έκτακτα έξοδα έρχονται για να σε απελπίσουν είτε δεν βλέπεις φως στο βάθος, το βασικό θέμα του Κρόνου στα δυόμισι χρόνια (υπολείπονται 18 μήνες) που διελαύνει στον Τοξότη είναι τα οικονομικά σου, που εξαρτώνται από τους άλλους: κοινά οικονομικά στο ζευγάρι, εφορία, συνεταιρισμοί, τράπεζες κλπ. Δίπλα βρίσκεται η έντονη επιθυμία σου για στενές σχέσεις, αισθήματα, πάθος, σεξ και αγάπη, που σημαίνει ότι αν βρίσκεσαι σε μία χλιαρή σχέση υποφέρεις και νιώθεις απογοήτευση ή η σχέση περνάει κρίση. Αυτό είναι το βασικό μοτίβο, που συμπληρώνεται αυτή την περίοδο με δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και ευκαιρίες αν είσαι μόνος/η για μια ερωτική ιστορία, ή ευνοϊκές προοπτικές που σχετίζονται με το εργασιακό σου μέλλον.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 6-12 Δεκεμβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 6-12 Δεκεμβρίου 2021

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Ο κυβερνήτης σου Ερμής εδώ στο ζώδιό σου σού εξασφαλίζει μέρες ζωντάνιας, κινητικότητας, κοινωνικότητας, ραντεβού, συναντήσεων, ή ακόμα και εκδρομών, απασχόλησης με σπουδές και επαγγελματικές εξελίξεις, ή δρομολόγηση σχεδίων ή απλώς σου δίνει εξωστρέφεια που τελευταία δεν απολαμβάνεις εξαιτίας του Κρόνου στον Τοξότη. Έξω, λοιπόν, με φίλους, με γνωστούς, εκεί, πιο πέρα, παντού. Έχεις ανάγκη κι έχεις επιθυμήσει να είσαι μέσα στους ανθρώπους και να επικοινωνείς με κέφι, με διάθεση, με χιούμορ. Εντάξει, υπάρχει το άγχος για το πού πάει η ζωή σου και με ποιους, αλλά η αίσθηση αισιοδοξίας μαζί με τις περισσότερες μέρες που η καρδιά βρίσκεται στη θέση της είναι γερό τονωτικό. Κι αν ρωτάς δυνατά αν η καρδιά σου θα σε οδηγήσει στην ευτυχία ή σε πληγωμένα αισθήματα, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει απάντηση.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 07.12.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 07.12.2021

Μια γρήγορη σημαντική υπενθύμιση: σταδιακά ΟΛΟΙ οι Καρκίνοι αντιμετώπισαν, αντιμετωπίζουν τώρα ή θα αντιμετωπίσουν επώδυνες, κατακλυσμιαίες, ευνοϊκές, μεταμορφωτικές αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (2008-2023) ή με τον Ουρανό στον Κριό ( 2011-2018), που χωρίζουν τη ζωή τους σε Πριν και Μετά. Με αυτό κατά νου για όσους βρίσκονται υπό την επιρροή του Πλούτωνα (επηρεάζοντας κυρίως τις ερωτικές, συντροφικές, διαπροσωπικές σχέσεις), ή του Ουρανού (επηρεάζοντας κυρίως την επαγγελματική σφαίρα), να σημειώσω τη διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου που ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, προσπαθεί να γεφυρώσει τυχόν διαφορές, προσθέτει αυτοπεποίθηση και ενισχύει την παρουσία, με δύο λόγια δημιουργεί μέρες που όλα είναι όπως πρέπει, όπως φαντάζεσαι και όπως εύχεσαι. Ναι. Χρειάζεσαι κάποιον/α στο πλευρό σου για να σε κάνει να αισθανθείς και πάλι ζωντανός/ή – μπορείς να τον/την έχεις.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Όσο ο Άρης είναι στον Σκορπιό και μάλιστα ανάδρομος δεν μπορείς να αποφύγεις τις σκοτεινές στιγμές που σου θολώνουν μυαλό και κρίση και σε γεμίζουν αμφιβολίες, φόβους, άγχη, αναζωπυρώνοντας περασμένα τραύματα και ήττες. Πιο συνοπτικά: δεν μπορείς να χαλαρώσεις κι αυτή η ανησυχία κρατάει σε μια πρώτη φάση μέχρι τις 30/6. Αλλιώς: βαθιά μέσα σου δεν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που σε φροντίζουν, που βασίζεσαι σε αυτούς ή σε αγαπάνε, ότι δεν θα τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια σου κάποια στιγμή που είσαι χαλαρός/ή και δεν το περιμένεις – γιατί συμβαίνει, γιατί σου έχει συμβεί αρκετές φορές. Ε, λοιπόν με τέτοιου είδους σκιές παλεύεις τώρα ακόμα κι όταν βγαίνοντας έξω πολλοί σου λένε από καρδιάς και ειλικρινά: «Kαιρό έχω να σε δω τόσο καλά!».


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Αν είσαι γεννημένος/η γύρω στις 2, 3, 4, 5, 6, 7 Σεπτεμβρίου ζορίζεσαι και περιορίζεσαι από τον Κρόνο, ενώ αν είσαι γεννημένος/η (ορισμένοι συμπίπτουν) στις 3, 4, 5 Σεπτεμβρίου ζορίζεσαι από τον Ποσειδώνα. Αυτές οι διελεύσεις σημαίνουν για εσάς ότι ακόμα και οι ευκαιρίες ή οι καλές μέρες διυλίζονται από φόβους, υποχρεώσεις, αγωνία και αγώνες, για να δημιουργήσετε το παρόν και το μέλλον που επιθυμείτε μέσα από αντιξοότητες, εμπόδια και διαψεύσεις. Ωστόσο, όπως για τους υπόλοιπους Παρθένους, οι ευκαιρίες υπάρχουν όπως και οι καλές μέρες. Ειδικότερα: ο Ερμής στους Διδύμους σάς βγάζει στον κόσμο, σας κάνει επαγγελματικά ορατούς, βοηθάει στις συμμαχίες, στις διασυνδέσεις, στις εργασιακές εξελίξεις. Και φυσικά ο Δίας εδώ στο ζώδιό σου ανοίγει με μικρά ή μεγάλα γεγονότα, με μικρές ή μεγάλες αποφάσεις, με ενδιαφέρουσες ή σημαντικές συναντήσεις/γνωριμίες το δρόμο για το μέλλον – επαγγελματικό και προσωπικό.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια που με τον Πλούτωνα και με τον Ουρανό άλλαξαν, αλλάζουν ή θα αλλάξουν οι ζωές τους εκ θεμελίων είτε πρακτικά/επαγγελματικά, ή προσωπικά/συναισθηματικά/οικογενειακά ή εσωτερικά/ψυχολογικά. Δύσκολο ταξίδι, απώλειες, κέρδη, αγωνία, αλλαγή προορισμού και στόχων, απότομες μεταβολές της τύχης, άνθρωποι και αγάπες που άφησες ή σε άφησαν πίσω τους. Προς το παρόν ό,τι και να συμβαίνει στον καθένα υπάρχει επιπλέον ο Ερμής στους Διδύμους, που στρέφει την προσοχή σε μετακινήσεις, σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια, εκδόσεις, ίντερνετ, επαγγελματικές συζητήσεις. Δίπλα σε αυτή την ενέργεια η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενισχύει το γκελ σου διευκολύνοντάς σε στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά τότε μπορείς να δεχθείς όλες τις προσκλήσεις ώστε να είσαι κοινωνικά ορατός/ή, πανταχού παρών/παρούσα και αντικείμενο του πόθου.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Λίγο ακόμα (μέχρι τις 30/6) που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου. Ναι, κάποιοι Σκορπιοί (κυρίως οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο) μάλλον τα έχουν βρει μπαστούνια. Θέματα με τις σχέσεις; Τα επαγγελματικά; Την οικογένεια; Κακό κέφι, δυσφορία, απογοήτευση; Είτε μέσα είτε έξω τα πράγματα έχουν κολλήσει, δεν προχωράνε, καθυστερούν ενοχλητικά. Πρόκειται για μια περίοδο - αγκάθι στο πλευρό σου που δεν σε αφήνει να γελάσεις δυνατά, ούτε και να χαλαρώσεις συναισθηματικά ή να αφεθείς. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει μια προσπάθεια να σε βγάλει από το καβούκι σου, να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που σου φτιάχνουν τη διάθεση, να σε ξεκουνήσει με συναντήσεις και κινητικότητα που πιθανόν σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια, μετακόμιση, σχέδια, επαγγελματικές επαφές ή την ενθαρρυντική σκέψη ότι όλα παίζονται και ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου που νοιάζονται για σένα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Μέσα στις ανακατατάξεις που σε αποδιοργανώνουν, τις ανησυχίες για το μέλλον της δουλειάς σου, τις σχέσεις που τραντάζονται και χρειάζεται να ισορροπήσεις, τη διάθεσή σου που ανεβοκατεβαίνει με ρυθμούς που η λογική δεν μπορεί να παρακολουθήσει, ένα είναι το σίγουρο: δεν γεννήθηκες για να γίνεις μια χρυσή μετριότητα. Άρα ο στόχος είναι σαφής: να ξεχωρίσεις, να ανέβεις τη σκάλα, να τα καταφέρεις. Μπορείς; Φυσικά. Είναι μια χρoνιά που μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου όλα παίζονται – ο Δίας στην Παρθένο, από πέρσι τον Αύγουστο, σηματοδοτεί μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγουν τον επαγγελματικό σου δρόμο ή δίνουν ώθηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην υποτιμάς μια μικρή ευκαιρία, απόφαση, σκέψη, σπουδή, ταξίδι, γνωριμία, επαφή, αρχή, εξέλιξη, που μπορεί όμως να αποτελεί μια καινούργια σελίδα στη ζωή σου. Δίπλα στα ζόρια του Κρόνου στο ζώδιό σου, ο Δίας σού ανοίγει νέους δρόμους. Όσο για τον Ερμή στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε όσους σε ενδιαφέρουν είτε εργασιακά είτε συναισθηματικά – δημιουργώντας κανάλια επικοινωνίας και συνεννόηση.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η Αφροδίτη στο νευραλγικό τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Εγώ κι Εσύ - οι δυο μας. Δεν χρειάζεται να ζεις ούτε αποφεύγοντας τους ανθρώπους ούτε όμως και ενδίδοντας στις ανασφάλειές τους ή εγκαταλείποντας όλη την υπόλοιπη ζωή σου για να τους φροντίσεις επειδή για κάποιο λόγο αισθάνεσαι υποχρεωμένος/η να το κάνεις. Κάτι που χρειάζεται να έχεις συνεχώς στο μυαλό σου: ψάχνοντας, βρίσκοντας ή μένοντας με έναν άντρα ή μια γυναίκα που διαθέτουν τρυφερότητα, ευγένεια, αισθήματα και κατανόηση, πρόσεχε μην καταλήγεις στο τέλος γονιός τους, γιατί αυτό θα καταστρέψει ανεπανόρθωτα τη/τις σχέση/σεις και θα σε αποκαρδιώσει. Επιστρέφοντας στην επιρροή της Αφροδίτης μπορείς να ξεμυαλιστείς αν είσαι μόνος/η με κάποιον που μπορεί να ανταποκριθεί ή να αναζωογονήσεις μια υπάρχουσα σχέση. Ή απλώς να αισθανθείς χαρά ανάμεσα σε ανθρώπους που σε νοιάζουν και σε ενδιαφέρουν.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Τι νέα; Όλα καλά; Τσου; Έχεις δίκιο. Ο Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό σε στενεύει, σε αγχώνει επαγγελματικά, δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις ή πολύ πιθανόν να μην υπάρχει τίποτα πρακτικό που να σε πιέζει αλλά να αισθάνεσαι δυσφορία, έλλειψη χαράς και ικανοποίησης, να σκέφτεσαι τη ζωή σου φορώντας συννεφιασμένα γυαλιά. Ο Ερμής στους Διδύμους κάτι πάει να κάνει σε επίπεδο διασκέδασης και φίλων, δημιουργεί επιθυμίες για έξω, για εκδρομές, για ξενύχτια και για τσαλακωμένα σεντόνια και για όσους ενδιαφέρονται ενισχύει επαγγελματικές συζητήσεις και δρομολόγηση σχεδίων. Από μια σημαντική, υπόγεια και αόρατη πλευρά, μιλάω για τον Δία στην Παρθένο, φαίνεται ότι μπορεί να πέφτεις και πάνω σε μικρά θαύματα που σχετίζονται με σχέσεις, οικονομικά και επαγγελματικές προοπτικές.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν είναι φάρμακο, είναι όμως δυναμωτικό. Σε βοηθάει να αναθαρρήσεις από το στρίμωγμα και τη μελαγχολία του Κρόνου στον Τοξότη αλλά και από τις φαντασιώσεις του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, που καταρρέουν επώδυνα από την πραγματικότητα. Αυτό που έχει σημασία σε αυτή τη διέλευσή είναι η δημιουργικότητά σου – να ακολουθήσεις την καρδιά σου επιλέγοντας να είσαι ο εαυτός σου και οι κλίσεις σου. Με λίγα λόγια να είσαι επαγγελματικά εκεί που θέλεις, ή να παλέψεις για τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Παράλληλα, μιλώντας για καρδιά, είναι μια εποχή που θέλεις περισσότερους χτύπους, περισσότερη αισθηματική ενέργεια κι ένα αντικείμενο που πόθου που θα σε κάνει να το επιθυμείς όταν είσαι μακριά του και να καρδιοχτυπάς όταν είσαι δίπλα του. Μια ερωτική ιστορία θέλεις, μια ιστορία που θα σε ενεργοποιήσει και πάλι, μια σχέση ζωντανή που θα σε κάνει να θέλεις περισσότερο τον άλλο. Άρα ο Έρωτας είναι στον αέρα σε όλες του τις εκφράσεις – δώσε του σχήμα και απόλαυσε.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5