Οι Ιστοριες σας

#av15photo: Οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα την Αθήνα

Δείτε εδώ όλες τις εικόνες που μας στείλατε

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 683
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σας ζητήσαμε να φωτογραφήσετε την Αθήνα για τα 15 χρόνια της ATHENS VOICE και ανταποκριθήκατε με εντυπωσιακό τρόπο. Βγήκατε στους δρόμους, αποτυπώσατε μοναδικές στιγμές της πόλης και μοιραστήκατε τις εικόνες σας με hashtag #av15photo, στο Instagram, σχηματίζοντας ένα μοντέρνο και πρωτότυπο λεύκωμα της Αθήνας. Δείτε ΕΔΩ όλες τις συμμετοχές. 

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, που αποτελείται από τον φωτογράφο Τάσο Βρετό, τη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου και τον χορογράφο, σκηνοθέτη μουσικών, θεατρικών παραστάσεων και εικαστικό καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Ρήγο επέλεξε τις 2 φωτογραφίες που κερδίζουν τα 2 μεγάλα δώρα μέσα από χιλιάδες συμμετοχές. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια.

© Αλέξανδρος Νικολόπουλος

1os νικητής είναι ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος και κερδίζει: Το top smartphone «Honor 10» με διπλή κάμερα τεχνητής νοημοσύνης 24MP+16MP στην πίσω όψη και 24MP μπροστινή κάμερα για τις πιο τέλειες selfies! Δώρο αξίας €429. Προσφορά από τη Honor.


© Δημήτρης Καλύβεζας

2ος νικητής είναι ο Δημήτρης Καλύβεζας και κερδίζει: Μία CANON DSLR EOS4000D σε μαύρο χρώμα για φωτογραφίες σε υπέροχα χρώματα και ταινίες full HD. Συνοδεύεται από φακούς 18-55 (standard zoom) και 75-300mm (telephoto zoom) για κοντινές και μακρινές λήψεις. Δώρο αξίας €569. Προσφορά από τα καταστήματα Πλαίσιο.

Ακολουθήστε την Athens Voice και τη μεγαλύτερη Instagram κοινότητα στα ελληνικά μίντια ΕΔΩ.