EU News

Διάσκεψη για τον μέλλον της Ευρώπης: Οι Έλληνες πολίτες μιλούν

Δείτε τους Έλληνες πολίτες που συμμετείχαν στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
european_citizens_panels.jpg

Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης: Από φοιτητές μέχρι συνταξιούχοι, οι Έλληνες πολίτες έδωσαν το «παρών» για το μέλλον της Ευρώπης.

Στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης συμμετείχαν Έλληνες πολίτες κάθε ηλικίας, εκπροσωπώντας τη χώρα και τις ιδέες τους. Έλληνες πολίτες βρέθηκαν σε κάθε πάνελ και συζήτησαν για την επόμενη μέρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνοντας τις δικές τους ιδέες για το μέλλον. Σε μια εποχή όλα μοιάζουν να αλλάζουν, οι θέσεις τους έπαιξαν το δικό τους ρόλο για να συμπληρωθούν οι προτάσεις που θα ψηφίζονταν από την Ολομέλεια της Διάσκεψης στο Στρασβούργο.

Πώς ένιωσαν όταν αποδέχθηκαν την πρόκληση; Τι συναισθήματα τους έφερε η συμμετοχή τους στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης και τι αποκόμισαν από μια τέτοια εμπειρία; Οι Έλληνες πολίτες που συμμετείχαν στη Διάσκεψη μίλησαν στο YouTube κανάλι του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και αποτύπωσαν τις σκέψεις τους.

Αργυρώ Μπέσιου, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
#CoFoE - Οι Έλληνες συμμετέχοντες: Αργυρώ Μπέσιου

Αιμιλία Ρεντίφη, Φοιτήτρια
#CoFoE - Οι Έλληνες συμμετέχοντες: Αιμιλία Ρεντίφη - Ομάδα 2


Κωνσταντίνος Διαμαντάκης, Δημόσιος Υπαλληλος
#CoFoE - Οι Έλληνες συμμετέχοντες: Κωνσταντίνος Διαμαντάκης - Ομάδα 3

Αλίκη Τζήλου, Συνταξιούχος

#CoFoE - Οι Έλληνες συμμετέχοντες: Αλίκη Τζήλου - Ομάδα 3

Σωτηρία Δόντη, Συνταξιούχος
#CoFoE - Οι Έλληνες συμμετέχοντες: Σωτηρία Δόντη - Ομάδα 4

Ακόμα και όσοι δεν συμμετείχαν όμως στη Διάσκεψη, έχουν την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή τους. Εκφράστε τις ιδέες σας στην πλατφόρμα και ενημερώστε για τις εκδηλώσεις σας εγκαίρως. Μόνο οι συνεισφορές που θα υποβληθούν στην πλατφόρμα έως τις 20 Φεβρουαρίου θα ληφθούν υπόψη στην έκθεση που θα δημοσιευθεί στις 17 Μαρτίου. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να μπορεί να δημοσιευθεί η έκθεση σε όλες τις επίσημες γλώσσες και να τροφοδοτήσει τις συνόδους Ολομέλειας της Διάσκεψης και τις ομάδες εργασίας. 

Ωστόσο η δυνατότητα υποβολής συνεισφοράς στην πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και μετά την ημερομηνία αυτή, ώστε να είναι δυνατή η συνέχιση της συζήτησης διαδικτυακά. Η έκθεση που θα παρουσιάζει συνοπτικά τις εν λόγω συνεισφορές θα εκπονηθεί μετά την 9η Μαΐου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ