Αρχειο

Εδώ θα βρείτε τα πιο έγκυρα αποτελέσματα την ημέρα των Ευρωεκλογών

Το Κοινοβούλιο θα ξεκινήσει να δημοσιεύει εκτιμήσεις για κράτη μέλη από τις 18:00 της Κυριακής 26 Μαΐου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24231947_10159877548195107_2989362068973010312_n.jpg

Πού μπορείτε να βρείτε τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τη σύνθεση του νέου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Κυριακή 26 Μαΐου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανακοίνωσε την ώρα και τη σελίδα όπου θα φιλοξενηθούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τη σύνθεση του νέου Ευρωκοινοβουλίου την ημέρα των εκλογών. Το Κοινοβούλιο θα ξεκινήσει να δημοσιεύει εκτιμήσεις για κράτη μέλη από τις 18:00 της Κυριακής 26 Μαΐου και μία πρώτη συγκεντρωτική προβολή της σύνθεσης του νέου Κοινοβουλίου θα είναι διαθέσιμη περίπου στις 20:15, βάσει διαθέσιμων εθνικών δεδομένων και exit polls εδώ

Οι προβολές για τις έδρες θα ανανεώνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς εκτιμήσεις και επίσημα αποτελέσματα θα παρέχονται από τα κράτη μέλη, με τα προσωρινά συνολικά αποτελέσματα να αναμένονται περίπου στις 23:15. Δείτε το λεπτομερές χρονοδιάγραμμα εδώ (στα αγγλικά).

Ακόμη εδώ μπορείτε να βρείτε εθνικά αποτελέσματα, κατανομή εδρών ανά πολιτική ομάδα και χώρα, ανάλυση των αποτελεσμάτων ανά κόμμα και πολιτική ομάδα, καθώς και στοιχεία για το φύλο των υποψήφιων νέων ευρωβουλευτών και την προσέλευση στις κάλπες. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε αποτελέσματα, να δοκιμάσετε σενάρια πλειοψηφίας και να χρησιμοποιήσετε το widget.

Εμπεριστατωμένη συλλογή εθνικών κανόνων, ωραρίων ψηφοφορίας, καταλόγων υποψηφίων και παρελθόντων αποτελεσμάτων είναι διαθέσιμη εδώ στα αγγλικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ