Κοσμος

Αναφορά «γιοκ» από τον Ερντογάν για τα νησιά στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Κατά την τοποθέτησή του - Το τουίτ Δένδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καμία αναφορά Ερντογάν για τα ελληνοτουρκικά στη Σύνοδο του ΝΑΤ
Καμία αναφορά Ερντογάν για τα ελληνοτουρκικά στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ © EPA/Fernando Villar

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Καμία αναφορά στην Ελλάδα δεν έκανε στην τοποθέτησή του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Καμία αναφορά δεν υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα ελληνοτουρκικά, κατά την τοποθέτησή του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στη Μαδρίτη.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο στην ατζέντα της Συνόδου των ηγετών της Συμμαχίας. Πληροφορίες ανφέρουν πως έκανε νύξεις για το θέμα της «τρομοκρατίας», με αναφορές στην οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, το PKK κλπ. Ακόμα, αναφέρθηκε στις οικονομικές συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, δίνοντας έμφαση στον πληθωρισμό που ταλαιπωρεί ιδιαίτερα την Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν έχει προγραμματισμένη συνάντηση το απόγευμα με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, ενώ νωρίτερα είχε τετ α τετ με τον Εμανουέλ Μακρόν.

NATO: Σύντομη συνομιλία Δένδια με Ερντογάν και Τσαβούσογλου

Σύντομη συνομιλία με Τούρκους αξιωματούχους είχε ο Νίκος Δένδιας πριν την έναρξη της σημερινής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.

«Είχα σύντομο κοινωνικό χαιρετισμό με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν & τον ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου μαζί με ομολόγους μου της Λιθουανίας, Λαντσμπέργκις, της Πολωνίας Ραού και της Πορτογαλίας Κραβίνιο πριν την έναρξη της σημερινής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη», έγραψε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στο Twitter και ανάρτησε μια σχετική φωτογραφία.

 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ