Κοσμος

Η στιγμή που πύραυλος καταστρέφει παιδότοπο στο Χάρκοβο (βίντεο)

Καρέ καρέ ο βομβαρδισμός στο θεματικό πάρκο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει θεματικό πάρκο στο Χάρκοβο
Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει θεματικό πάρκο στο Χάρκοβο © YouTube/The Sun

Ρωσικοί πύραυλοι καταστρέφουν θεματικό πάρκο στο Χάρκοβο, στην Ανατολική Ουκρανία. Η στιγμή της επίθεσης σε υπαίθριο παιδότοπο.

Κάμερα ασφαλείας στο Χάρκοβο, στην Ανατολική Ουκρανία, κατέγραψε τον ρωσικό βομβαρδισμό σε παιδότοπο την Τρίτη 4 Μαΐου 2022. Ο πύραυλος που εκτόξευσε ο ρωσικός στρατός καταστρέφει τον υπαίθριο παιδότοπο μέσα σε πάρκο στο Χάρκοβο.

Πρόκειται για εγκαταστάσεις οι οποίες ανήκουν στο Maxim Gorky Central Park for Culture and Recreation, το «μεγαλύτερο και καλύτερο θεματικό πάρκο στην Ουκρανία», σύμφωνα με ανάρτηση του tripadvisor την περίοδο πριν ξεκινήσει η ρωσική εισβολή.

Από την ημέρα που ξεκίνησε ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος η Ρωσία επιμένει να ισχυρίζεται ότι δεν βομβαρδίζει αμάχους. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι ο ρωσικός στρατός έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει ολόκληρες πόλεις.

Russian rockets destroy children's amusement park in Kharkiv

Η Ρωσία καταστρέφει το σιδηροδρομικό δίκτυο στην Ουκρανία - Καρέ καρέ ο βομβαρδισμός γέφυρας

Εν τω μεταξύ, οι επιθέσεις των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας στο σιδηροδρομικό δίκτυο συνεχίζονται, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του. Περίπου 20 δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων εκτελούνται με καθυστερήσεις ως και 12 ωρών.

«Η Ρωσία προσπαθεί να καταστρέψει τις επιμελητειακές γραμμές μας διότι, δεν μπορεί να μας νικήσει στα πεδία των μαχών» δήλωσε ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου, ο Αντρίι Γέρμακ μέσω Telegram. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι έγινε επίθεση σε σιδηροδρομική εγκατάσταση στην πόλη Ντνίπρο.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media παρουσιάζεται η στιγμή που ρωσικός βομβαρδισμός καταστρέφει τη γέφυρα τις δύο όχθες του Δνείπερου ποταμού, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των συρμών στο σημείο να έχει διακοπεί. Διεθνείς αναλυτές επισημαίνουν ότι η Ρωσία χτυπά τα τρένα για να μπλοκάρει τη μεταφορά όπλων από τη Δύση στην Ουκρανία.

Ukraine war: Missiles strike bridge in Dnipro as Russia target supply lines

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ