Κοσμος

Game of Thrones: Ηθοποιός της σειράς συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Η πρώτη του δήλωση όταν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση - Ποιον χαρακτήρα υποδύθηκε στο GOT

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Τζόζεφ Γκατ υποδύθηκε τον Thenn Warg στο Game of Thrones
Ο ηθοποιός Τζόζεφ Γκατ υποδύθηκε τον Thenn Warg στο Game of Thrones © HBO

Ηθοποιός του Game of Thrones συνελήφθη στο Λος Άντζελες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου. Τι δήλωσε ο Τζόζεφ Γκατ που υποδύθηκε τον Thenn Warg στο GOT.

O ηθοποιός του Game of Thrones Τζόζεφ Γκατ συνελήφθη, αναφέρει δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Η σύλληψη έγινε στις 6 Απριλίου 2022. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Thenn Warg στο GOT αφέθηκε ελεύθερος την ίδια ημέρα, καταβάλλοντας εγγύηση 5.000 δολαρίων.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός του Game of Thrones είχε επικοινωνία με ανήλικο άτομο, στο οποίο έστειλε μηνύματα σεξουαλικού περιεχόμένου.

Η σύλληψη για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου έγινε στο σπίτι του Τζόζεφ Γκατ στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. «Ο Τζόζεφ Γκατ συνελήφθη, μετά από εμπλοκή του σε υπόθεση διαδικτυακής επικοινωνίας σεξουαλικού περιεχομένου με ανήλικο άτομο και παρενόχλησή του».

Ποιον χαρακτήρα υποδύθηκε στο Game of Thrones ο ηθοποιός Τζόζεφ Γκατ

Ο Τζόζεφ Γκατ υποδύθηκε τον Thenn Warg, έναν από τους Ελεύθερους Ανθρώπους που ζούσαν πέρα από το Τείχος στο Γουέστερος.

Μέλος της φυλής των Θεν, γνωστής για τις μυστικιστικές τελετουργίες της, οι οποίες περιελάμβαναν αυτοχειρία και κανιβαλισμό μεταξύ άλλων.

Στον τέταρτο κύκλο του GOT ήταν ένας από τους επικεφαλής που οδήγησαν την ομάδα των Ελεύθερων Ανθρώπων στο Μαύρο Κάστρο με στόχο την κατάληψή του. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να σκαρφαλώσει μαζί με τους άνδρες του το Τείχος. Είχε έντονη κόντρα με τον Τζον Σνόου. Πέθανε από τη βαλλίστρα του Σάμγουελ Τάρλυ. Ο χαρακτήρας που υποδυόταν στο Game of Thrones ήταν Γουάργκ (σ.σ. άνθρωπος που μπορούσε με το μυαλό του να  ελέγχει τα ζώα). Είχε διαρκώς κοντά του έναν αετό μέσα από τον οποίο μπορούσε να παρατηρεί ανθρώπους και γεγονότα σε μεγάλες αποστάσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Gatt (@josephgattofficial)

Τι ισχυρίζεται ο ηθοποιός του Game of Thrones που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση - Η ανάρτηση στο Instagram

Ο ίδιος, πάντως, ο Τζόζεφ Γκατ που υποδύθηκε τον Thenn Warg στην τηλεοπτική σειρά της HBO Game of Thrones επιμένει ότι είναι αθώος.

«Προφανώς θέλω να αναφερθώ στους φρικιαστικούς και εντελώς αναληθείς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν πρόσφατα εναντίον μου. Είναι 100% λάθος. Επιβεβαιώνω πως πρόκειται για λανθασμένες και παραπλανητικές πληροφορίες στο σημερινό δελτίο της αστυνομίας» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram.

Και πρόσθεσε: «Συνεργάζομαι με τις Αρχές για να διαλευκανθεί όλο αυτό. Ανυπομονώ να καθαριστεί το όνομά μου. Ευχαριστώ όλους εσάς τους φίλους μου και υποστηρικτές μου που γνωρίζετε ότι όλα αυτά είναι αναληθή και καταλάβατε πως για νομικούς λόγους, δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω στα social media».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Gatt (@josephgattofficial)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ