Κοσμος

Μπάιντεν για Πούτιν: Είναι δολοφόνος δικτάτορας και κακοποιός

«Διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο κατά των ανθρώπων της Ουκρανίας», είπε ο Τζο Μπάιντεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν © EPA / Al Drago / POOL

Τζο Μπάιντεν: Νέες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ για τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Τον χαρακτηρίζει δολοφόνο, δικτάτορα και κακοποιό

Σε νέες του δηλώσεις ο Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, «δολοφόνο δικτάτορα» και «καθαρό κακοποιό».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σε εκδήλωση για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τη γιορτή των Ιρλανδών στο Καπιτώλιο, στράφηκε κατά του Πούτιν, τη στιγμή που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί σε πόλεις όπου παραμένουν άμαχοι. 

«Ο Πούτιν είναι δολοφόνος δικτάτορας, καθαρός κακοποιός που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο εναντίον τον ανθρώπων της Ουκρανίας», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και πρόσθεσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος «πληρώνει βαρύ τίμημα για την επιθετικότητά του». 

Biden Calls Putin A Pure Thug

 

 

Τζο Μπάιντεν: Ο Πούτιν είναι ένας εγκληματίας πολέμου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, δήλωσε μόλις πριν από ένα 24ωρο ότι ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι «εγκληματίας πολέμου», αναφερόμενος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Είναι ένας εγκληματίας πολέμου», δήλωσε εμφατικά ο Μπάιντεν στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. Νωρίτερα σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την αποστολή πρόσθετης στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, συνολικού ύψους περίπου 800 εκατομμυρίων δολαρίων, για να αντιμετωπίσει τη ρωσική εισβολή.

«Μετά το αίτημα» του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος απευθύνθηκε την Τετάρτη στο αμερικανικό Κογκρέσο - μέσω τηλεδιάσκεψης - «βοηθάμε την Ουκρανία να αποκτήσει περισσότερα και μεγαλύτερης εμβέλειας συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ