Κοσμος

Ουκρανία: Ο Εμανουέλ Μακρόν αξύριστος και σε στιγμές έντασης

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Εμανουέλ Μακρόν αξύριστος και με φούτερ μιλά με ομολόγους του για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο Εμανουέλ Μακρόν αξύριστος και με φούτερ © Instagram / soazigdelamoissonniere

Εμανουέλ Μακρόν: Οι φωτογραφίες που τον εικονίζουν αξύριστο και σε ένταση να μιλά στα τηλέφωνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έχει εδώ και τρεις εβδομάδες σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με τους ηγέτης της Ευρώπης, τον πρόεδρο της Ουκρανίας και της Ρωσίας, για τον πόλεμο που μαίνεται για 19η ημέρα στην Ουκρανία. Φωτογραφίες τον δείχνουν αξύριστο και με φούτερ να ζει στιγμές έντασης στο Ελιζέ.  

Ο Μακρόν φαίνεται στις φωτογραφίες που δίνονται στη δημοσιότητα τόσο από την επίσημη φωτογράφο του Soazig de la Moissonnière, όσο και από τον λογαριασμό της γαλλικής προεδρίας σκεφτικός, με ένταση στις κινήσεις, να φορά απλά ένα φούτερ. 

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου, Soazig de La Moissonnière, η οποία και ήταν παρούσα σε σημαντικές επικοινωνίες του Εμανουέλ Μακρόν, το τελευταίο διάστημα. Η δημοσίευση των φωτογραφιών έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως επικοινωνιακό τέχνασμα, ενόψει και των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. 

 

Ουκρανία: Επικοινωνία μεταξύ Μακρόν, Σολτς, Πούτιν

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, και ο καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, είχαν μια νέα τηλεφωνική συνδιάλεξη το Σάββατο (12/3) με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, για το θέμα του πολέμου της Ουκρανίας. 

Η τηλεφωνική επικοινωνία ξεκίνησε γύρω στις 12.00 τοπική ώρα (13.00 ώρα Ελλάδας) και ολοκληρώθηκε πριν από τις 14.00 τοπική ώρα, διευκρίνισε η γαλλική προεδρία, προσθέτοντας πως ο Μακρόν είχε τηλεφωνική συνομιλία προηγουμένως με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Οι Εμανουέλ Μακρόν, Όλαφ Σολτς και Βλαντίμιρ Πούτιν είχαν επικοινωνήσει την Πέμπτη, σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη όπου η Γαλλία και η Γερμανία «αξίωσαν από τη Ρωσία να εφαρμόσει μια άμεση κατάπαυση του πυρός».

Από τη συνάντησή τους στις 7 Φεβρουαρίου στο Κρεμλίνο, ο Εμανουέλ Μακρόν έχει συμμετάσχει σε εννέα τηλεφωνικές συνομιλίες, περιλαμβανομένης εκείνης της Πέμπτης, με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με την καταμέτρηση της γαλλικής προεδρίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                    

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ