Κοσμος

Πώς οι Ουκρανοί σκότωσαν σε ενέδρα Ρώσο διοικητή (βίντεο)

Διέλυσαν ρωσική φάλαγγα με τεθωρακισμένα κοντά στο Κίεβο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ενέδρα όπου σκοτώθηκε ο Ρώσος διοικητής κοντά στο Κίεβο
Η ενέδρα όπου σκοτώθηκε ο Ρώσος διοικητής κοντά στο Κίεβο © YouTube/Telegraph

Νεκρός Ρώσος διοικητής στην Ουκρανία σε ενέδρα. Το βίντεο με τον ουκρανικό στρατό να διαλύει ρωσικά τανκ κοντά στο Κίεβο.

Σε ενέδρα σκότωσαν Ουκρανοί στρατιώτες έναν Ρώσο διοικητή στην περιφέρεια του Κιέβου. Το βίντεο με τους Ουκρανούς να διαλύουν ρωσικά τανκς έξω από την πόλη Μπροβάρι, βορειοανατολικά από την πρωτεύουσα, Κίεβο, δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ουκρανικός στρατός, με τη χρήση αντιαρματικών όπλων, έχει καταφέρει καίρια πλήγματα στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τεθωρακισμένα.

Σύμφωνα με το Κίεβο, νεκρός είναι ο Ρώσος διοικητής, συνταγματάρχης Α. Ζαχάρωφ. «Ο διοικητής του συντάγματος κατοχής, συνταγματάρχης Ζαχάρωφ, εξολοθρεύτηκε. Κατά τη διάρκεια της μάχης στην περιοχή Μπροβάρι, η τακτική ομάδα τάγματος (BTGr) του 6ου συντάγματος τανκ (Chebarkul) της 90ης μεραρχίας αρμάτων της Κεντρικής Διοίκησης υπέστη σημαντικές απώλειες προσωπικού και εξοπλισμού», αναφέρει η ανακοίνωση από το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος Ρώσος διοικητής είχε φωτογραφηθεί δίπλα στον Βλαντίμιρ Πούτιν το 2016 κατά την απονομή μεταλλίου για το Τάγμα του Θάρρους.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Καρέ καρέ η ενέδρα στον Ρώσο διοικητή

Στα social media έχουν αναρτηθεί βίντεο από τη στιγμή που ο ουκρανικός στρατός διαλύει τη φάλαγγα με τα τεθωρακισμένα σε περιοχή κοντά στο Κίεβο. Σε αυτήν την επίθεση έχασε τη ζωή του και ο Ρώσος διοικητής.

Aerial video shows Ukraine destroy Russian tanks outside Kyiv

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Μαρτίου 2022 είχε ανακοινωθεί πώς είναι νεκρός κορυφαίος Ρώσος στρατηγός στην Ουκρανία από ελεύθερο σκοπευτή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ