Κοσμος

Twitter: Aποχωρεί ο Τζακ Ντόρσεϊ και δίνει τη σκυτάλη

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση που ανήρτησε στον λογαριασμό του.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Twitter: Παραιτείται ο συνιδρυτής και CEO, Τζακ Ντόρσεϊ
Ο Τζακ Ντόρσι © EPA/YONHAP

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ αναμένεται να παραιτηθεί από τον εκτελεστικό του ρόλο.

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Twitter, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (29/11) ο συνιδρυτής της πλατφόρμας Τζακ Ντόρσεϊ.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Τζακ Ντόρσεϊ εξήγησε τους λόγους της απόφασής του.

«Αποφάσισα να αφήσω την Twitter, διότι πιστεύω ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει από τους ιδρυτές της», δήλωσε ο Ντόρσεϊ.

Σχετικά με τον αντικαταστάτη του δήλωσε: «Ήταν η επιλογή μου εδώ και κάποιο καιρό, καθώς αντιλαμβάνεται σε βάθος την εταιρείας και τις ανάγκες της, Ο Parag υπήρξε πίσω από κάθε κρίσιμη απόφαση που βοήθησε στην αλλαγή σελίδας της εταιρείας. Είναι φιλοπερίεργος, διερευνητικός, λογικός, δημιουργικός, απαιτητικός, έχει αυτοεπίγνωση, και είναι ταπεινός. Διοικεί με καρδιά και ψυχή και μαθαίνω καθημερινά από αυτόν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν ως CEO.»

Ο  Parag Agrawal,εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Ντόρσει και την ομάδα της Twitter μέσω ανάρτησής του. Δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για το μέλλον και ευχαρίστησε ξανά για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που του έδειξαν.

Υπενθυμίζεται ότι το Twitter είχε ιδρυθεί το 2006 από τον Τζακ Ντόρσι, τον Νόαχ Γκλας, τον Μπιζ Στόουν και τον Έβαν Γουίλιαμς. Το 2013 έφθασε να συγκαταλέγεται στα δέκα πιο επισκέψιμα sites παγκοσμίως, ενώ από πολλούς είχε χαρακτηριστεί ως «το SMS του Διαδικτύου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ