Κοσμος

Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της

To FBI αναζητά τον Μπράιαν Λόντρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γκαμπριέλ Πετίτο, 22 ετών, με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών
Η Γκαμπριέλ Πετίτο, 22 ετών, με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών © Instagram

Το FBI εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην υπόθεση δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ, με το FBI να εκδίδει ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι.

Το FBI, ωστόσο, δεν αναζητά τον Λόντρι ως ύποπτο ανθρωποκτονίας αλλά λόγω της χρήσης που έκανε στην χρεωστική κάρτα της 22χρονης μετά τον θάνατό της.

Ο 23χρονος φέρεται να έκανε αναλήψεις ύψους χιλίων δολαρίων το διήμερο 31 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου, κάτι που αποτελεί ομοσπονδιακό έγκλημα στις ΗΠΑ εφόσον δεν υπάρχει σχετική άδεια από τον κάτοχο της κάρτας.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και έχουν δημιουργήσει ειδική γραμμή για κλήσεις για όποιον γνωρίζει κάτι σημαντικό σχετικά με την υπόθεση.

Να θυμίσουμε πως τελευταία φορά που εθεάθη το ζευγάρι - και η τελευταία φορά που είδαν τη Γκάμπι ζωντανή - ήταν στις 27 Αυγούστου σε ένα εστιατόριο στο Ουαϊόμινγκ.

Λίγο μετά την επίσημη δήλωση της εξαφάνισης της Γκάμπι, τα ίχνη του Λόντρι χάθηκαν και αναζητείται από τότε. Σήμερα (24/09), αποκαλύπτεται η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία υποστηρίζει ότι ο 23χρονος έκανε ωτοστόπ τον περασμένο μήνα στο Ουαϊόμινγκ. Η ίδια τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τελικά τον άφησε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Πετίτο, στο κάμπινγκ Spread Creek.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ