1821 Digital Gallery
Μετάνιωσαν οι γονείς του μικρού Τέντι για τη φωτογραφία του αποτυχημένου πάρτι

Μετάνιωσαν οι γονείς του μικρού Τέντι για τη φωτογραφία του αποτυχημένου πάρτι

«Ήταν άγρια η δημοσίευση»

Η φωτογραφία του 6χρονου Τέντι από την Αριζόνα, με το αποτυχημένο πάρτι γενεθλίων, έγινε viral και “ράγισε” καρδιές. Ο Τέντι κάλεσε 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του την Κυριακή αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Η μητέρα του Σιλ Ματσίνι έστειλε τη σπαραξικάρδια φωτογραφία στον τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία φαίνεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

Οι παίκτες της αγαπημένης ομάδας του μικρού στο NBA, οι Φοίνιξ Σαν, θέλησαν να προσφέρουν αγάπη στον πιτσιρικά και τον κάλεσαν στην αναμέτρηση με τους Λέικερς.

Embedded rich media on Twitter

Σχετικα
Meryl Streep, από το Α έως το Ω με τα δικά της λόγια
Meryl Streep, από το Α έως το Ω με τα δικά της λόγια

Embedded rich media on Twitter

Ο μικρός Τέντι -φυσικά- δέχθηκε την πρόσκληση και το χαμόγελό επέστρεψε στο πρόσωπο του. Ο πιτσιρικάς απόλαυσε τη νίκη των Σανς, ενώ γνώρισε και κάποιους από τους παίκτες της ομάδας.

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter

Οι γονείς ωστόσο του μικρού Τέντι δηλώνουν ότι μετάνιωσαν πικρά που δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία, ενώ δεν περίμεναν ότι θα γίνει viral

Η μητέρα του, Σιλ Ματσίνι και ο πατέρας του, Τεντ Μπόλινγκερ ανέφεραν στην εφημερίδα «New York Post» ότι επρόκειτο για το πρώτο πάρτι γενεθλίων εκτός σπιτιού, όπου ο Τεντι θα περνούσε χαλαρά κάποιες ώρες με τους 32 συμμαθητές του από το δημοτικό σχολείο BASIS Tucson. Όμως, μια ώρα μετά, κανένας δεν εμφανίστηκε, καταστρέφοντας τη διάθεση της οικογένειας.

«Είχα μπερδευτεί», λέει ο πατέρας του. «Για τον Τέντι, το σημαντικότερο πράγμα ήταν να έχει εκεί τους συμμαθητές του. Το γεγονός ότι περίμενε μια ώρα στο πάρτι και δεν εμφανίστηκαν ήταν απογοητευτικό», πρόσθεσε.

«Ήταν άγρια η δημοσίευση της φωτογραφίας»

Οι γονείς του 6χρονου έκαναν ότι κάθε γονέας στη θέση τους – προσπάθησαν να κρατήσουν το παιδί απασχολημένο με άλλες δραστηριότητες.

 Όταν  η Σιλ  είπε ότι δημοσίευσε τη φωτογραφία, της είπα να μην το κάνει, αλλά το έκανε λέει ο πατέρας. «Ήταν άγριο».

Στόχος της μητέρας του Τέντι ήταν να δείξει ότι κανένας από τους καλεσμένους δεν εμφανίστηκε. Μάλιστα, αφότου παρέδωσε τις προσκλήσεις μέσω της δασκάλας του Τέντι, με το τηλέφωνό της, πήρε περίπου 15 θετικές απαντήσεις και ορισμένοι άλλοι απάντησαν ότι δεν θα τα κατάφερναν.

«Σοκαρίστηκα και στο τέλος, όταν έπρεπε να πληρώσω γι’ αυτό, εκνευρίστηκα» δήλωσε η γυναίκα, αναφερόμενη στο λογαριασμό των 130 δολαρίων. «Γι’ αυτό έγραψα το μήνυμα, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν viral», πρόσθεσε.

Η Ματσίνι λέει τώρα ότι εύχεται να μην είχε στείλει τη φωτογραφία του Τέντι να κάθεται μόνος του μπροστά σε μισοφαγωμένες πίτσες, έστω κι αν στη συνέχεια οι Φοίνιξ της Αριζόνα προσκάλεσαν επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Λέικερς.

«Ειλικρινά, θα ήθελα να πάω πίσω στο χρόνο και να μην γράψω το μήνυμα», είπε η Ματσίνι. «Δεν θέλουμε τόση προσοχή. Δεν το κάναμε για τα δώρα και για τίποτα. Ήταν απόφαση μιας στιγμής, αλλά δεν ήμουν έξυπνη. Ήμουν εκνευρισμένη. Αυτό είναι». Πρόσθεσε.

Πάντως του χρόνου, ο Τέντι δεν θα κάνει πάρτι. «Δεν θα κάνουμε. Όχι πια. Δεν νομίζω, είναι πολύ προγραμματισμός για εμένα. Απλά θα πάμε ένα ταξίδι», είπε η μαμά του.

Οι συμμαθητές του Τέντι φαίνεται ότι ένιωσαν μάλλον άσχημα μετά τα όσα έγιναν και τη Δευτέρα του ζήτησαν πολλά συγγνώμη. «Ξέχασαν να πάνε. Ήταν μια σκληρή μέρα για εκείνον, αλλά συνέβη και τώρα προχωράμε», είπε η μητέρα του. 

 

Athens Voice Newsletter
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5