Trending Now

Βγήκε ντυμένος Μπάτμαν για γενέθλια και κατέληξε να κυνηγά κλέφτη

Ένας 25χρονος στο Νόριτς επέστρεψε κλεμμένη τσάντα στην ιδιοκτήτριά της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νόριτς αντί για Γκόθαμ: Μια παρέα «υπερηρώων» κυνήγησε κλέφτη τσάντας

Το Νόριτς απέκτησε για ένα βράδυ τον δικό του Μπάτμαν. Ο 25χρονος Σόνι Μέισον είχε φορέσει τη στολή του υπερήρωα για να γιορτάσει τα γενέθλια ενός φίλου του, όταν βρέθηκε μπροστά σε αρπαγή τσάντας και αποφάσισε να επέμβει.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο, ενώ ο Μέισον και η παρέα του περίμεναν στην ουρά έξω από μπαρ στην Κουίν Στριτ. Σύμφωνα με την περιγραφή του, ένας άγνωστος τους πλησίασε και αρχικά έδειχνε φιλικός. Στη συνέχεια, όμως, κατηγόρησε δύο γυναίκες ότι του είχαν κλέψει τσιγάρα, άρπαξε μια τσάντα και έφυγε τρέχοντας.

Ο Μπάτμαν τον ακολούθησε και έκανε σήμα σε αστυνομικό για να ζητήσει βοήθεια. Στην καταδίωξη συμμετείχαν και φίλοι του, ντυμένοι Μίστερ Φαντάστικ, Πόιζον Άιβι και Κύκλωπας, μετατρέποντας την έξοδο γενεθλίων σε απρόσμενη συνάντηση ηρώων της Marvel και της DC.

Η τσάντα εντοπίστηκε στον χώρο του καθεδρικού ναού και ο 25χρονος χρειάστηκε να σκαρφαλώσει σε τοίχο για να την ανακτήσει. Το αυτοσχέδιο αξεσουάρ της στολής του, ένας γάντζος φτιαγμένος από χαρτονένιο ρολό χαρτιού υγείας, δεν μπορούσε φυσικά να βοηθήσει. Τελικά, κάποιος από την παρέα τού έδωσε την απαραίτητη ώθηση.

Η τσάντα επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά της με όλο το περιεχόμενό της, ενώ η αστυνομία του Νόρφολκ διευκρίνισε ότι δεν έγιναν συλλήψεις.

Ο Μέισον δημοσίευσε στιγμιότυπα της βραδιάς στο TikTok, όπου το βίντεο ξεπέρασε τις 300.000 προβολές. Στον λογαριασμό του ανεβάζει συχνά βίντεο με στολές υπερηρώων, μεταξύ των οποίων ο Κύκλωπας και ο Ντέαρντεβιλ.

Όσο για τις ομοιότητές του με τον Μπρους Γουέιν, σταματούν μάλλον στη στολή. Ο 25χρονος εργάζεται σε καφέ και, όπως δήλωσε στην Eastern Daily Press, είναι «ένας απολύτως συνηθισμένος τύπος», με αγάπη για τον κινηματογράφο και εμπειρία τεσσάρων έως πέντε ετών στον χώρο.

Πηγή: Daily Mail