Trending Now

Δεν φταίνε τα τρολ: Ο Τζέι Ντι Βανς εξηγεί πώς η Έρικα Κερκ τον έπεισε να κάνει κι άλλο παιδί

...Με τη γυναίκα του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Προφανώς ο Τζέι Ντι Βανς δεν καταλαβαίνει τι γράφει. Ή μήπως όχι;

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, και η σύζυγός του, Ούσα Βανς, μίλησαν ανοιχτά για το πώς οι εξομολογήσεις της Έρικα Κερκ επηρέασαν την απόφασή τους να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί. Το ζευγάρι αναμένει το τέταρτο παιδί του τον Ιούλιο.

Στο νέο του βιβλίο, ο Βανς αναφέρεται στις συζητήσεις που είχε με την Έρικα Κερκ μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Τσάρλι Κερκ, ο οποίος σκοτώθηκε σε επίθεση κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο Πανεπιστήμιο Utah Valley τον Σεπτέμβριο του 2025. Μιλώντας στην εκπομπή CBS Sunday Morning, η Ούσα Βανς αποκάλυψε ότι η Έρικα εξέφραζε συχνά τη λύπη της που είχε αποκτήσει μόνο δύο παιδιά με τον σύζυγό της πριν από τον θάνατό του.

«Νομίζω ότι αυτό ενίσχυσε την αίσθηση του Τζέι Ντι ότι ίσως υπήρχε ακόμη χώρος για ένα παιδί που θα μπορούσε να αγαπήσει όσο και τα τρία που ήδη έχουμε», δήλωσε η Ούσα Βανς. Όπως εξήγησε, οι σκέψεις της Έρικα τους έκαναν να συνειδητοποιήσουν πως, αν είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί, δεν θα είχαν καμία μεταμέλεια στο μέλλον.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ιστορία της Κερκ δεν αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα, αλλά συνέπεσε με μια συζήτηση που ήδη έκαναν ως ζευγάρι.

Στο βιβλίο του, ο Βανς αποκαλύπτει ότι για χρόνια ζητούσε από τη σύζυγό του να αποκτήσουν άλλο ένα παιδί, αλλά εκείνη θεωρούσε ότι η οικογένειά τους ήταν ήδη πλήρης, ιδιαίτερα μετά την έντονη δημοσιότητα που έφερε η πολιτική τους πορεία. Ωστόσο, όπως γράφει, κάτι άλλαξε μετά την απώλεια του φίλου του και λίγο καιρό αργότερα η Ούσα έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί τους, ένα αγόρι.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι το μωρό αναμένεται να γεννηθεί στα τέλη Ιουλίου. Οι δύο τους είναι ήδη γονείς τριών παιδιών, του Ίουαν, του Βιβέκ και της Μίραμπελ. Από την πλευρά της, η Έρικα Κερκ έχει δηλώσει ότι μετά τη δολοφονία του συζύγου της προσευχόταν να είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί, χαρακτηρίζοντας την επιθυμία αυτή ως μία από τις πιο έντονες σκέψεις της εκείνη τη δύσκολη περίοδο.

Πηγή: Unilad