- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Βουτιά στο στιλ: Η Κένταλ Τζένερ λάμπει με κόκκινο μπικίνι στη νέα της φωτογράφιση
Απολαμβάνει τον ήλιο η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα - Τα στιγμιότυπα στο Instagram
Το μοντέλο και τηλεπερσόνα Κένταλ Τζένερ εντυπωσιάζει με την τελευταία της φωτογράφιση με μαγιό, προκαλώντας χιλιάδες σχόλια θαυμασμού.
Κανείς δεν κάνει φωτογράφιση δίπλα στην πισίνα καλύτερα από την Κένταλ Τζένερ, 29χρονη σταρ του ριάλιτι «The Kardashians».
Η Κένταλ Τζένερ ανέβασε στο Instagram σειρά φωτογραφιών, όπου φορά το κόκκινο string μπικίνι Minimal Fit της Calzedonia με λεπτομέρειες σε χρυσό.
Στην πρώτη φωτογραφία, η μελαχρινή καλλονή απολαμβάνει τον ήλιο ξαπλωμένη μπρούμυτα σε μια ξαπλώστρα, κοιτάζοντας το νερό. Σε άλλη πόζα, τραβά το κάτω μέρος του μπικίνι της, ενώ μια ασπρόμαυρη λήψη τη δείχνει να ποζάρει χαλαρά πάνω σε πετσέτα με φόντο ένα τροπικό, ορεινό τοπίο.
Σε άλλες φωτογραφίες, κοιτάζει απευθείας την κάμερα και ποζάρει με την πλάτη προς τον φακό, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της.
Η Τζένερ συνόδευσε την ανάρτηση με ένα απλό tag της ιταλικής εταιρείας μαγιό. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν με ενθουσιασμό: «Slayyy 🔥❤️», «Ήλιος, νερό, βουνά… και Κένταλ. Η φύση μόλις απέκτησε ανταγωνισμό» και «Σπάσε το ίντερνετ, γιατί όχι;».
Η Calzedonia δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες της ως πρέσβειρα της μάρκας, με την ίδια να ποζάρει γονατιστή με βρεγμένα μαλλιά ή στα τέσσερα σε ξαπλώστρα, σχολιάζοντας: «Εγκεκριμένο από την Κένταλ Τζένερ: το νέο αγαπημένο σου μπικίνι».
Πρόσφατα, η Τζένερ είχε ποζάρει και με καφέ μπικίνι της Tropic of C στην έρημο, ενώ είχε εμφανιστεί σε «μεθυσμένο περίπατο στην παραλία» με την αδελφή της Κάιλι στις Τερκς και Κέικος τον Μάιο.
Παρά τις τολμηρές εμφανίσεις της, η ίδια είχε αποκαλύψει το 2023 στο Harper’s Bazaar πως νιώθει πιο όμορφη όταν είναι χαλαρή: «Όταν μόλις έχω βγει απ’ το ντους, με τις πιτζάμες μου, βλέποντας κάτι χαζό στο Netflix — τότε νιώθω πραγματικά όμορφη. Στην πιο αγνή μου εκδοχή!».
(Πηγή: Page Six)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο της απόδρασης αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Ζωολογικό Κήπο του Βρότσλαβ
Η «δημοσιογράφος» που έγινε viral
Τι πραγματικά έκανε η Πετούνια όταν ο Χάρι έλαβε το γράμμα για το Χόγκουαρτς;
Η εισβολή που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες
Ο διάσημος φίλαθλος μιμείται τη στάση του Πατρίς Λουμούμπα, του ήρωα της ανεξαρτησίας του Κονγκό
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές: Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο τέλος Ιανουαρίου 2026
Η πλατφόρμα μάλλον μας γλεντάει και –μεταξύ μας- καλά κάνει
Ήθελαν να κρατήσουν το κόστος της τελετής χαμηλό και το κατάφεραν, αλλά έχασαν συγγενείς και φίλους
H ανάρτησή της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Καθώς το project φιλοδοξεί να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και θεαματικά reality shows των τελευταίων ετών
Το επεισόδιο δεν είναι το πρώτο που τον φέρνει αντιμέτωπο με επικρίσει
Η αλλαγή αυτή αντικατοπτρίζει και τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνεται πλέον το περιεχόμενο
Το φαινόμενο καταγράφεται σε αυξανόμενη κλίμακα
Από τον Bad Bunny και την Σίντνεϊ Σούινι ως τη Ντούα Λίπα και την Σαμπρίνα Καρπέντερ
In your 20s θα δεις αυτό το κείμενο. Είναι πολύ σημαντικό να το διαβάσεις.
«Δεν το πιστεύεις αν δεν το δεις», λέει ο οδηγός που κατέγραψε τη σκηνή
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.