Trending Now

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει τα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας

«Eίχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας» αναφέρει ο πρωθυπουργός

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μητσοτάκης-παπούτσια ΝΔ: Η ανάρτηση του πρωθυπουργού - «Eίχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας» αναφέρει ο πρωθυπουργός 

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε και φόρεσε τα νέα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας και θα «διαφήμισε» με ένα βίντεο στο Tiktok.

H ειδική αυτή κυκλοφορία είναι δημιουργία του Γιάννη Λουλούδη, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε δημιουργήσει τα παπούτσια «ΜΠΑΣΟΚ»

Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός ανάρτησε και βίντεο στο TikTok με την ειδική έκδοση των αθλητικών παπουτσιών τονίζοντας πως «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας». Το πάνω μέρος κοσμείται από την ελληνική σημεία ενώ στο πλάι υπάρχει το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει τα παπούτσια και λέει «πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση».

«Θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει», πριν δείξει τον υπουργό Υγείας να λέει «τα λιγουρεύεστε;» και, αντί για βιβλία, να κρατά τα παπούτσια.

Μάλιστα, στον πάτο του παπουτσιού υπάρχει εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λέξη «ντολμαδάκια», ενώ οι χρήστες στα σχόλια ρωτούν αν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ανάρτηση του Γιάννη Λουλούδη

Σήμερα παρευρέθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου, προσκεκλημένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό να του παραδώσω ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση.