Ελλαδα

Γιάννης Λουλούδης: «Ίσως τα επόμενα παπούτσια να είναι με τον Κασσελάκη!»

Τα μελλοντικά σχέδια του 20χρονου σχεδιαστή των παπουτσιών του Κυριάκου Μητσοτάκη με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιάννης Λουλούδης για τα παπούτσια της Ν. Δημοκρατίας: Ο σχεδιαστής των viral παπουτσιών μίλησε για τις επαφές του με τον πρωθυπουργό και τα μελλοντικά του σχέδια

Viral έγινε ο Γιάννης Λουλούδης, ο σχεδιαστής παπουτσιών με την πρωτότυπη σκέψη του να φτιάξει αθλητικά με το έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας και να τα δωρίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο 20χρονος έδωσε σήμερα συνέντευξη στο Mega και μίλησε για την ιδέα του αυτή, τις επαφές του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο δημιουργός των αθλητικών παπουτσιών μίλησε με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη 

Ο νεαρός δημιουργός μίλησε για τη σόλα του παπουτσιού στην οποία βρίσκεται η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ είναι γραμμένη και η λέξη «ντολμαδάκια», με τον Γιάννη Λουλούδη να εξηγεί ότι «εγώ προσπαθώ να κάνω σάτιρα μέσα από αυτό». Αποκάλυψε ακόμη ότι μίλησε διαδικτυακά με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο και κανόνισαν τη συνάντηση.

Ο κ. Λουλούδης είπε ότι ο πρωθυπουργός φοράει νούμερο 46 στα παπούτσια ενώ προς απογοήτευση του κοινού, είπε ότι το παπούτσι με το σήμα της ΝΔ δεν υπάρχει προς πώληση καθότι τα έκανε custom, ειδικά για τον Πρωθυπουργό. Πρόσθεσε ότι έφτιαξε τρία ζευγάρια παπούτσια με το σήμα της ΝΔ, για τον κ. Μητσοτάκη, τον γιο του Κωνσταντίνο και το τρίτο που κράτησε ο ίδιος.

Ερωτηθείς τέλος αν θα φτιάξει παπούτσια και για τα άλλα κόμματα είπε ότι «ίσως το επόμενο να είναι με τον κ. Κασσελάκη, θα δείξει». «Θα πρέπει να το σκεφτώ να το ψάξω, να φτιάξω κάτι ωραίο», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 17 ετών, ο Γιάννης Λουλούδης είχε φτιάξει τα παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ τα οποία στα πλάγια είχαν τον πράσινο ήλιο, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπήρχε η φράση «λεφτά υπάρχουν». Ωστόσο, τότε υπήρξε ενόχληση από το ΠΑΣΟΚ και έτσι ο ανήλικος τότε δημιουργός σταμάτησε την παραγωγή τους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Λουλούδη:

Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός ανήρτησε βίντεο στο TikTok με την ειδική έκδοση των αθλητικών παπουτσιών τονίζοντας πως «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας». Το πάνω μέρος κοσμείται από την ελληνική σημεία ενώ στο πλάι υπάρχει το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει τα παπούτσια και λέει «πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση».

«Θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει», πριν δείξει τον υπουργό Υγείας να λέει «τα λιγουρεύεστε;» και, αντί για βιβλία, να κρατά τα παπούτσια.

Μάλιστα, στον πάτο του παπουτσιού υπάρχει εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λέξη «ντολμαδάκια», ενώ οι χρήστες στα σχόλια ρωτούν αν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ανάρτηση του Γιάννη Λουλούδη

Σήμερα παρευρέθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου, προσκεκλημένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό να του παραδώσω ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση.