Trending Now

Podcast Με Αυτά Μεγαλώσαμε με τον Παύλο Τουμπέκη | Το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Mια αναδρομή στην πορεία της Τζούλιας, συνεντεύξεις και δηλώσεις της από τότε, τα hits που έβγαλε σαν τραγουδίστρια και ένα flashback σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων που ασχολήθηκαν με το θέμα

Παύλος Τουμπέκης
Παύλος Τουμπέκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ήταν 3 Μαρτίου 2010 όταν κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της Ελλάδας ένα ερωτικό DVD από την εταιρία Sirina, με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου - η πρώτη celebrity που έκανε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Ήταν ουσιαστικά η παρθενική της απόπειρα στον χώρο της πορνοβιομηχανίας. Ακολούθησαν κι άλλες παραγωγές!

Την ίδια μέρα ανακοινώνονταν στην Ελλάδα τα πρώτα σκληρά οικονομικά μέτρα που προηγήθηκαν του πρώτου μνημονίου και εννοείται πως φτιάχτηκε μια θεωρία συνωμοσίας που έλεγε πως η Τζούλια ήταν πολιτικός δάκτυλος για να αποπροσανατολιστεί ο λαός. 

Σε αυτό το επεισόδιο του podcast «Με Αυτά Μεγαλώσαμε» μιλάμε για τα παραπάνω, κάνουμε μια αναδρομή στην πορεία της Τζούλιας, ακούμε συνεντεύξεις και δηλώσεις της από τότε - αλλά και μεταγενέστερες. Ακούμε hits που έβγαλε σαν τραγουδίστρια αργότερα και κάνουμε ένα ωραίο flashback σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων που ασχολήθηκαν με το θέμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ