Trending Now

Από τις πίστες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Βασίλης Καρράς

Υποψήφιος στον δήμο Θερμαϊκού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Καρράς
© NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Βασίλης Καρράς: Υποψήφιος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Η ανακοίνωση του δημάρχου Θερμαϊκού

Ο Βασίλης Καρράς αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές. Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται ότι δέχθηκε την πρόταση του νυν δημάρχου Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή, και τον ερχόμενο Οκτώβριο θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών. 

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Γιώργου Τσαμασλή στο Facebook, στην οποία και γράφει: «Στη σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα», έγραψε ο δήμαρχος Θερμαϊκού. 

Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ,αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες...

Posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ on Tuesday, March 28, 2023

Βασίλης Καρράς: Περιπέτεια υγείας για τον τραγουδιστή

Το προηγούμενο διάστημα ο Βασίλης Καρράς είχε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», στην πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτειά του ο Βασίλης Καρράς πήγε σε ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά για να απολαύσει πιάτα με θαλασσινά και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο τραγουδιστής ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος αλλά ευδιάθετος. 

Βασίλης Καρράς
© Μακεδονία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ