Ελλαδα

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς - Αισθάνθηκε αδιαθεσία

Ποια η κατάσταση της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, σε εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης
Βασίλης Καρράς © NDP

Βασίλης Καρράς: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Αισθάνθηκε αδιαθεσία στη σκηνή νυχτερινού κέντρου της Κρήτης.

Ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022 σε νυχτερινό κέντρο στα πλαίσια της περιοδείας του. Ο Βασίλης Καρράς βγήκε στη σκηνή, όμως, κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο Βασίλης Καρράς ήταν σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθηση του στην Αθήνα.

Βασίλης Καρράς: Γιατί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το Mega, o Βασίλης Καρράς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και στη συνέχεια πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης. Εκεί, οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς εξονυχιστικά.

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά είναι καλή και βγήκε από το νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη. 

Σε νοσοκομείο της Κρήτης ο Βασίλης Καρράς

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ