TV & Media

Βασίλης Καρράς: H πρόταση γάμου στην πίστα (βίντεο)

Τι συμβουλές δίνει ο δημοφιλής τραγουδιστής στους μελλόνυμφους

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Καρράς (κεντρική) - Το ζευγάρι μετά την πρόταση γάμου (ένθετη)
Βασίλης Καρράς (κεντρική) - Το ζευγάρι μετά την πρόταση γάμου (ένθετη) © NDP | GR Times

Ο Βασίλης Καρράς βοήθησε σε πρόταση γάμου στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, που τραγουδά. Οι ατάκες του για το ζευγάρι. Το βίντεο.

Ο Βασίλης Καρράς στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, έγινε μάρτυρας σε πρόταση γάμου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο GRTimes, στην πίστα είχε δημιουργηθεί ένα βουνό από δίσκους με λουλούδια με τους οποίους οι θαμώνες έραναν τον Βασίλη Καρρά. Κάποια στιγμή ένας από τους θαμώνες ανέβηκε στην πίστα και ζήτησε τη βοήθεια του τραγουδιστή για να κάνει live πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Χριστίνα.

Βασίλης Καρράς για πρόταση γάμου: «Θέλω να ξέρω ότι θα είσαι ευτυχισμένη»

«Μερικοί άνθρωποι, θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ο Βαγγέλης ήθελε να σου κάνει πρόταση γάμου μπροστά στον Καρρά. Εγώ θέλω να ξέρω και να νιώθω ότι θα είσαι ευτυχισμένη με αυτή την πρόταση. Έτσι;» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Καρράς στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά στη Θεσσαλονίκη.

Και πρόσθεσε: «Βαγγέλη έλα να της πεις αυτό που θέλεις αγόρι μου». Στο μαγαζί έγινε χαμός. Οι θαμώνες ξεσηκώθηκαν και δεν σταματούσαν να αποθεώνουν. Ο Βαγγέλης έπιασε το χέρι της κοπέλας του και μετά το «Δέχομαι, I do», το οποίο ειπώθηκε σε δύο γλώσσες στο μικρόφωνο, πέρασε το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του.

Η αγκαλιά κράτησε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς να σημειώσει: «Βαγγέλη, τα υπόλοιπα στο σπίτι έτσι;».

Πρόταση γάμου στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς: «Τραγουδάμε και σε γάμους» - Η ατάκα του μετά την πρόταση γάμου στη Θεσσαλονίκη

«Μπράβο να ευτυχίσετε. Άμα στο γάμο θέλετε ορχήστρα, εμείς παίρνουμε πολύ λίγα χρήματα, πάμε σε γάμους βαφτίσια. Είμαστε οικονομικοί. Ένα χειροκρότημα στα παιδιά να έχουν βίο ανθόσπαρτο» κατέληξε με αρκετή δόση χιούμορ ο Βασίλης Καρράς.

Θεσσαλονίκη: Πρόταση γάμου στο κέντρο που εμφανίζεται ο Β. Καρράς

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ