Trending Now

Φαρσέρ έκανε «άνω-κάτω» εκπομπή του BCC με ήχους ερωτικής ταινίας

Η αντίδραση του Γκάρι Λίνεκερ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φάρσα στο BBC με ήχους από ταινία ερωτικού περιεχομένου
© Twitter

Φάρσα στο BBC: Ήχοι από ερωτική ταινία τάραξε την εκπομπή για τον αγώνα της Λίβεπρουλ

Bογγητά και αναστεναγμοί «έπαιζαν» στον αέρα του BBC παράλληλα με εκπομπή για τον αγώνα της Γουλβς με τη Λίβερπουλ. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του pre game για το Κύπελλο Αγγλίας ακούστηκαν αυτοί οι ασυνήθιστοι ήχοι, με τη διεύθυνση του βρετανικού δικτύου να κάνει λόγο για άκομψη φάρσα και να απολογείται για το συμβάν.

Ο Γκάρι Λίνεκερ προσπαθούσε να παρουσιάσει το pre game του BBC για το FA Cup, όμως όποτε μιλούσε οι τηλεθεατές άκουγαν ήχους από ροζ ταινία.

Ο παλαίμαχος επιθετικός προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση, αλλά παράλληλα με δυσκολία μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, κάποιος είχε κολλήσει με ταινία πίσω από το κάθισμά του Λίνεκερ ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο είχε ρυθμίσει ως ring tone τους σχετικούς ήχους. Όποτε ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός προσπαθούσε να μιλήσει, υπήρχε κλήση στο συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο και ακουγόταν ο ροζ ήχος κλήσης.

Λίγες στιγμές μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο Λίνεκερ έγραψε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι τελικά είχε ανακαλύψει από πού προερχόταν ο θόρυβος. «Λοιπόν, βρήκαμε αυτό το παλιό κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο πίσω μέρος του σετ. Για σαμποτάζ, ήταν πολύ διασκεδαστικό», έγραψε ο Λίνεκερ ανεβάζοντας μια φωτογραφία του κινητού τηλεφώνου.

Λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκε και ο ιθύνων νους της φάρσας. Ο λόγος για τον «φαρσέρ» Ντάνιελ Τζάρβις. Πρόκειται για έναν YouTuber με ελάχιστους ακολούθους και προβολές ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αυτός ήταν πίσω από τη φάρσα δημοσιεύοντας ένα βίντεο που φαίνεται να τον δείχνει στο τηλεοπτικό στούντιο στο Molineux.

We Pranked Wolves vs Liverpool FA Cup Sex Sound!

Σύμφωνα με τον Guardian, το ΒΒC ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό επισημαίνοντας ότι ήταν μία ντροπιαστική φάρσα στη διάρκεια της κάλυψης του Κυπέλλου Αγγλίας κι ότι το θέμα ερευνάται. «Ζητούμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές που προσβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του ποδοσφαίρου χθες το απόγευμα. Διεξάγουμε έρευνα για το πώς συνέβη αυτό» ήταν το μήνυμα του βρετανικού δικτύου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ