Trending Now

Μωρό με χνουδωτά μαλλιά ξετρελαίνει το TikTok - Πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις (βίντεο)

Η μικρή Άρλα θυμίζει λιλιπούτειο Σιντ Βίσιους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μία μητέρα και το ηλικίας 10 εβδομάδων μωρό της έγιναν viral στο TikTok, καθώς τα μαλλιά του παιδιού πετάνε προς κάθε κατεύθυνση.
Τα ιδιαίτερα μαλλιά της μικρής Άρλα από την Ουαλία κάνουν θραύση στο TikTok © screen shot

Μία μητέρα και το ηλικίας 10 εβδομάδων μωρό της έγιναν viral στο TikTok, καθώς τα μαλλιά του παιδιού πετάνε προς κάθε κατεύθυνση.

Μια μητέρα κατέγραψε την ατίθαση κόμη της νεογέννητης κόρης της στο TikTok, καθώς τα μαλλιά του παιδιού πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η Αλίγια Λιούις, από τη νήσο Μπάρι της Ουαλίας, έφερε στον κόσμο τη μικρή Άρλα πριν από 10 εβδομάδες.

Έμεινε όμως έκπληκτη όταν μετά το πρώτο της μπάνιο, τα μαλλιά της συνέχισαν να μεγαλώνουν χωρίς σταματημό. Πλέον έχει 22.000 ακόλουθους στο διαδίκτυο και λέει ότι πολλοί ανάμεσά τους αναρωτιούνται αν έχει σύνδρομο ανεξέλεγκτης τρίχας ή αλλεργία σε πρωτεΐνη αγελάδας.

Τα χνουδωτά μαλλιά της Άρλα, που κάνουν θραύση στο TikTok, μοιάζουν εξωπραγματικά για μικρό παιδί.

Μιλώντας για τα μαλλιά της κόρης της, η νέα μαμά είπε: «Απλά δεν κάθονται κάτω καθόλου. Προσπάθησα να τα βουρτσίσω και δε συμβαίνει τίποτα. Όταν είναι υγρά, πέφτουν για δύο λεπτά μετά το μπάνιο ανεβαίνουν αμέσως. Μπορεί να φοράει ένα καπέλο για 30 λεπτά, το βγάζεις και σε λίγα λεπτά τα μαλλιά θα ξανασηκωθούν.

Ενώ τα απαλά και χνουδωτά μαλλιά της Άρλα αποτελούν τεράστιο αντικείμενο ενδιαφέροντος των γονιών της, οι φίλοι, η οικογένειά της καθώς και άγνωστοι φόλοουερ είναι επίσης θαυμαστές.

Η Αλίγια πρόσθεσε: «Τυχαίοι άνθρωποι με σταματούν όταν είμαι έξω και σχολιάζουν τα μαλλιά της. Όλοι στην οικογένεια πιστεύουν ότι είναι τρελό».

Όποια και αν είναι η μέρα, όποιος και αν είναι ο καιρός, ό,τι και αν φοράει, τα μαλλιά της μικρής Άρλα είναι πάντα ίσια.

Η νεαρή μητέρα και ο 22χρονος σύντροφός της Άνταμ εύχονται τα μαλλιά της Άρλα να παραμείνουν όπως είναι για τα επόμενα χρόνια.

Αλλά ενώ μερικοί άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί αν η κατάσταση των μαλλιών οφείλεται σε κάποιο υποκείμενο πρόβλημα, η Αλίγια δεν πιστεύει ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Όπως ανέφερε, «δε νομίζω ότι είναι ένα ανεξέλεγκτο σύνδρομο μαλλιών, γιατί συνήθως είναι λευκά, σχεδόν ασημί μαλλιά, ενώ τα μαλλιά της Άρλα δεν είναι έτσι».

Ορισμένοι χρήστες του TikTok θεωρούν ότι η περίεργη κόμη θα μπορούσε να οφείλεται σε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, αλλά η ίδια δεν παρουσιάζει άλλα συμπτώματα αυτής της αλλεργίας.

«Είναι σχεδόν σαν να έχει τη δική της μικρή προσωπικότητα, οπότε ελπίζω να παραμείνει έτσι», δηλώνουν οι πανευτυχείς γονείς της.

(Με πληροφορίες από τη Daily Mail)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY