Trending Now

Ο τυφώνας Ίαν παρέσυρε ΜακΛάρεν αξίας 1 εκατ. δολαρίων (βίντεο)

Από το γκαράζ στον δρόμο βρέθηκε το ολοκαίνουργιο μοντέλο της σειράς Ρ1

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τυφώνας Ίαν: Βιβλικό το ξέσπασμά του στη Φλόριντα - Ολοκαίνουργια ΜακΛάρεν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και βρέθηκε να επιπλέει στο δρόμο.
Στο έλεος του τυφώνα Ίαν το μοντέλο McLaren P1, αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων © Instagram/lambo9286

Τυφώνας Ίαν: Βιβλικό το ξέσπασμά του στη Φλόριντα - Ολοκαίνουργια ΜακΛάρεν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και βρέθηκε να επιπλέει στο δρόμο.

Ο καταστροφικός τυφώνας Ίαν παρέσυρε κυριολεκτικά τα πάντα κατά το σαρωτικό πέρασμά του από τη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Οι εικόνες μετά την καταιγίδα είναι πρωτόγνωρες, ενώ για αρκετούς κατοίκους της περιοχής το κόστος των ζημιών είναι ανυπολόγιστο. 

Ανάμεσά τους, ο χρήστης των κοινωνικών δικτύων Έρνι, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ολοκαίνουργια ΜακΛάρεν του, καθώς εκείνη παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Πρόκειται για το μοντέλο  McLaren P1 αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, με τα πλάνα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο να είναι προκαλούν δέος στους λάτρεις της αυτοκίνησης.

Το υπερπολυτελές όχημα όπως φαίνεται βρισκόταν στο γκαράζ του άτυχου άνδρα μαζί με μια Rolls Royce και λόγω της πλημμύρας  μετακινήθηκε προς τα έξω.

«Το αυτοκίνητο βγήκε από το γκαράζ», έγραψε στην ανάρτηση του ο Έρνι στο Instagram, με τους χρήστες της εφαρμογής να παρηγορούν τον άτυχο κάτοχο του αυτοκινήτου όπως - όπως. Ένας χρήστης έγραψε: «Μείνετε ασφαλείς, τα αυτοκίνητα μπορούν να αντικατασταθούν» ενώ ένας άλλος σημείωσε απλά: «Ελπίζω να είναι όλοι καλά». Στο ίδιο ύφος κυμαίνονται τα περισσότερα σχόλια στη φωτογραφία του πλεούμενου πολυτελούς αυτοκινήτου. «Λυπάμαι πολύ, αυτό είναι αποκαρδιωτικό», πρόσθεσε ένας ακόμη χρήστης.

$2 M MCLAREN P1 DESTROYED BY HURRICANE IAN IN FLORIDA

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης, η μέγιστη ταχύτητα του τυφώνα έφτασε τα 250 χλμ./ώρα. Καταστροφικοί άνεμοι και βροχή έπληξαν την πολιτεία και οι μετεωρολόγοι είπαν ότι η πυκνοκατοικημένη περιοχή του Φορτ Μάιερς θα μπορούσε να πλημμυρίσει εξαιτίας μιας καταιγίδας με το ύψος της στάθμης των νερών να φτάνουν έως και τα 5,5 μέτρα. 

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις προειδοποίησε τους κατοίκους σε τέσσερις κομητείες της Ακτής του Κόλπου ότι δεν ήταν πλέον ασφαλές να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους και τους προέτρεψε τους να να παραμείνουν μέσα. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι αρχές είπαν σε περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να μετακινηθούν σε υψηλότερα εδάφη.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι 3.200 άνδρες της εθνικής φρουράς κλήθηκαν στη Φλόριντα, ενώ άλλοι 1.800 βρίσκονται καθ’ οδόν.

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κεν Γκράχαμ επανέλαβε τις ανησυχίες για το τι μέλλει γενέσθαι, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Ίαν θα αφήσει ίχνη καταστροφής. «Αυτή θα είναι μια καταιγίδα για την οποία θα μιλάμε για πολλά χρόνια», δήλωσε. «Είναι ένα ιστορικό γεγονός».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ