Trending Now

Το Twitter τρολάρει με memes τον Πούτιν για τη δολιοφθορά στον Nord Stream

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα memes στο Twitter με τον Βλαντίμιρ Πούτιν για τη δολιοφθορά στον Nord Stream. Οι διαρροές στον αγωγό φυσικού αερίου στη Βαλτική.

Οι διαρροές φυσικού αερίου στον Nord Stream έχουν προκαλέσει συναγερμό στην Ευρώπη. Την ώρα που η Ρωσία δηλώνει άγνοια και αποποιείται ευθυνών, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι διαρροές οφείλονται σε σαμποτάζ.

Το NATO κατήγειλε τις ζημιές τόσο στον αγωγό Nord Stream 1 όσο και τον αγωγό Nord Stream 2 που μεταφέρουν φυσικό αέριο στην Ευρώπη από τη Ρωσία.

Οι δύο ενεργειακοί δίοδοι περνούν από τη Βαλτική Θάλασσα και βρίσκονται σε διεθνή ύδατα. Στα social media έχουν αναρτηθεί βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που σημειώνονται εκρήξεις στους δύο αγωγούς.

Στο Twitter, πάντως, οι χρήστες «φωτογραφίζουν» ήδη τον υπεύθυνο πίσω από τη δολιοφθορά στους αγωγούς φυσικού αερίου. Ειδικότερα, ο λογαριασμός «Ukrainian Memes Forces» δεν σταματά να «τρολάρει» τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Χρησιμοποιώντας μια από τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Πούτιν στις ρωσικές στέπες, τον παρουσιάζει να απομακρύνεται με «πεταλούδα» από το σημείο όπου έχει σημειωθεί το σαμποτάζ στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream.

Meme στο Twitter με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Nord Stream, τον αγωγό φυσικού αερίου στη Βαλτική @uamemesforces/Twitter