Trending Now

Οι «Targashians» κυρίευσαν το Γουέστερος: Καρντάσιαν - Τζέιμς Κόρντεν παρωδούν το «House of the Dragon»

Πρόσφερε γέλιο το τρολάρισμα της επικής υπερπαραγωγής του HBO

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«House of the Dragon»: Η οικογένεια Καρντάσιαν συνεργάστηκε με τον Τζέιμς Κόρντεν για ένα σκετς - παρωδία της γνωστής σειράς του HBO.
Οι Καρντάσιανς έγιναν Ταργκάσιανς για τις ανάγκες του «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν © YouTube screen shot

«House of the Dragon»: Η οικογένεια Καρντάσιαν συνεργάστηκε με τον Τζέιμς Κόρντεν για ένα σκετς - παρωδία της γνωστής σειράς του HBO.

Τη δική τους, χιουμοριστική εκδοχή της σειράς του HBO «House of the Dragon» παρουσίασαν η Κιμ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Κάιλι Τζένερ σε συνεργασία με τον οικοδεσπότη του «The Late Late Show», Τζέιμς Κόρντεν.

Η δημοφιλής οικογένεια του Χόλιγουντ αποφάσισε να υποδυθεί τους Ταργκάρυεν, την ισχυρή δρακοοικογένεια της μικρής οθόνης, μέσα από ένα σύντομο σκετς, το οποίο βάφτισαν «The Targashians».

Στο βίντεο, ο Κόρντεν υποδύεται τον βασιλιά Κιθ Ταργκάσιαν του Γουέστερος, ενώ η Κιμ υποδύεται τη μικρότερη αδελφή του, η οποία θέλει τον σιδερένιο θρόνο για τον εαυτό της. Η Κρις υποδύεται τη μητέρα τους, τη «Μητέρα των Δράκων», η οποία θέλει απλώς τα παιδιά της να τα πάνε καλά. Η Κάιλι Τζένερ εμφανίζεται στο τέλος για να κλέψει τον θρόνο, αναγγέλλοντας: «Υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς σε αυτό το βασίλειο και αυτός είναι ο βασιλιάς Κάιλι, bitches».

The Targashians Take Over Westeros

Η δεύτερη σεζόν του «The Kardashians», η συνέχεια των ριάλιτι περιπετειών της οικογένειας μετά το «Keeping Up with the Kardashians», έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο κανάλι Hulu. Τα επεισόδια περιλαμβάνουν άφθονο οικογενειακό δράμα, καθώς και επεισόδια από το θυελλώδες ειδύλλιο και τον γάμο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον ράπερ Τράβις Μπάρκερ.

Η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο «The Late Late Show» την περασμένη εβδομάδα για να μιλήσει για τη νέα σεζόν της σειράς, καθώς και για το γεγονός ότι είναι ελεύθερη μετά τον χωρισμό της από τον Πιτ Ντέιβιντσον νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η σταρ του ριάλιτι είπε στον Κόρντεν ότι δεν θέλει προς το παρόν να βγει κάποιο ραντεβού, επειδή θέλει απλώς «να χαλαρώσει για ένα λεπτό».

Το «House of the Dragon», βασισμένο στη λογοτεχνική saga του George R.R. Martin που τοποθετείται στον φανταστικό κόσμο του Γουέστερος, πλησιάζει προς την ολοκλήρωση της πρώτης του σεζόν, με έναν νέο κύκλο επεισοδίων να βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ