TV + Series

House of the Dragon: Eπιστρέφει για 2η σεζόν μετά τη μεγάλη επιτυχία

To prequel του «Game of Thrones»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«House of the Dragon»: Το prequel του GoT επιστρέφει για 2η σεζόν
House of the Dragon» © Νetflix

Ηοuse of Dragon: Το ρεκόρ τηλεθέασης του διασφάλισε ήδη την έγκριση για δεύτερη σεζόν.

Ο Ryan Condal, ο οποίος συνδημιούργησε το «House of the Dragon» με τον George R.R. Martin, συγγραφέα του βιβλίου «A Song of Ice and Fire» που ενέπνευσε την επική σειρά φαντασίας «Game of Thrones» του HBO, είπε σε πάνελ του Comic-Con Hall τον Ιούλιο ότι υπάρχει μία γραμμή στον προϋπολογισμό στήριξης της 2ης σεζόν.

Το HBO έσπευσε ήδη να δώσει το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon», εμφανώς ευχαριστημένο που η πρεμιέρα της νέας σειράς κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στην ιστορία της εταιρείας παραγωγής, δείχνοντας πως τα τρία χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την ολοκλήρωση του «Game of Thrones» δεν έχουν πτοήσει τους εκατομμύρια φανς της σειράς σε όλο τον πλανήτη.

Αν και το τελευταίο διάστημα έχουν ακυρωθεί διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, φαίνεται ότι η εταιρεία επιμένει στην επιχείρηση του GoT και όχι άδικα.

 Το prequel, που λαμβάνει χώρα 170 χρόνια πριν την ορίτζιναλ σειρά και επικεντρώνεται στην ιστορία των Ταργκάριεν, προσέλκυσε σχεδόν 10 εκατ. τηλεθεατές το βράδυ της μετάδοσης του, ενώ μέσα σε λίγα 24ωρα έχει ήδη ξεπεράσει τα 20 εκατ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ