Trending Now

Μετά τους παλιούς του συμμαθητές, ο Γιάννης Μπέζος τώρα δεν «συμπαθεί» και τις πλαστικές

Τι είπε για τις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις

Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιάννης Μπέζος: Δεν θα ερχόταν σε εμένα ηθοποιός που έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις - Δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της.

Απολύτως κάθετος στις απόψεις του εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος στη ζωή φαίνεται να έχει αναλάβει τον ρόλο όχι του στρατηγού αλλά του ηθοποιού που «τα λέει τσεκουράτα».

Ο συμπαθής ηθοποιός, που πριν λίγες ημέρες έγινε viral για τη δήλωσή του για του παλιούς του συμμαθητές, παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» με αφορμή τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει «Ό,τι Αγαπώ». Και τι είπε όταν ρωτήθηκε εάν θα συνεργαζόταν με γυναίκα ηθοποιό που έχει κάνει πλαστική; «Δεν θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβάρα. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν». 

Ο Γιάννης Μπέζος που, αντίθετα από τον κόσμο των πλαστικών, φαίνεται να παίρνει τον εαυτό του υπερβολικά στα σοβαρά, σχολίασε κι άλλα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για τον όγκο των νέων σειρών που προβάλλονται φέτος.

«Εξαρτάται από το αν υπάρχουν άτομα να τα καταναλώσουν όλα αυτά. Θα το δούμε. Νομίζω πάντως ότι είναι λίγο παρακινδυνευμένο. Θυμίζουν παλιές εποχές. Ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν σημαίνει πάντα ότι το πολύ πρόγραμμα είναι και καλό».

Όσον αφορά την άποψή του για τα ριάλιτι, ο ηθοποιός κατέκρινε την παρουσία τους στην τηλεόραση και ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πρόοδο που κάνουν οι άνθρωποι. Μάλιστα, τόνισε ότι για εκείνον είναι πορνό: «Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία και θα το χαρακτήριζα πορνό», είπε. 

Παράλληλα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει την καριέρα του από μόνος του, καθώς όσο και να κουράζεται κάνει αυτό που έχει επιλέξει και τελικά αυτό τον ξεκουράζει. Ο ίδιος εξάλλου θα έχει πάντα την τηλεόραση, όπως ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και η Ίνγκριντ Μπέργκμαν «είχαν πάντα το Παρίσι». Αυτοί όμως όχι μόνο δεν έκαναν τηλεόραση αλλά κινηματογράφο. Ήταν και άλλοι ηθοποιοί...  

Μπέζος - Η viral δήλωση για τους συμμαθητές

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες μία άλλη δήλωσή του είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα, καθώς παραδέχτηκε ότι μετά από ένα ριγιούνιον που έκανε με παλιούς συμμαθητές, δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν, αφού οι «χαζοί παρέμειναν χαζοί και οι ανόητοι χειροτέρεψαν».

«Πολλές φορές έχει τύχει να έχω σταματήσει να κάνω παρέα με ανθρώπους στο πέρασμα των χρόνων. Δεν είναι ότι δεν τους αντιπαθώ, δεν έχω κάτι μαζί τους, απλώς δεν έχω κάτι να μοιραστώ πια», είπε ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε πως αυτό: «αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες και αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει. Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί και όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.