TV & Media

Γιάννης Μπέζος: Πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω

Τι είπε για την πορεία του στην υποκριτική

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Μπέζος
Γιάννης Μπέζος © NDP

Γιάννης Μπέζος: Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την πορεία του στην υποκριτική και τις συναντήσεις με παλιούς φίλους. 

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε σήμερα (31/8) στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ρωτήθηκε για το αν έχει σταματήσει να κάνει παρέα με ανθρώπους που συνειδητοποίησε ότι με το πέρασμα των χρόνων δεν έχει να πει κάτι μαζί τους. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι «μία φορά πήγα σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω». 

«Πολλές φορές έχει τύχει να έχω σταματήσει να κάνω παρέα με ανθρώπους στο πέρασμα των χρόνων. Δεν είναι ότι δεν τους αντιπαθώ, δεν έχω κάτι μαζί τους, απλώς δεν έχω κάτι να μοιραστώ πια», είπε ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε πως αυτό: «αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες και αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει. Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί και όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Γ. Μπέζος: «Πήγα μια φορά σε reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω» | 31/08/2022 | ΕΡΤ

Γιάννης Μπέζος: «Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε στο τι σημαίνει για εκείνον επιτυχία και εξέφρασε τη γνώμη του για όσους σχολιάζουν στο διαδίκτυο κάτω από αναρτήσεις.  «Επιτυχία είναι η διάρκεια. Αν κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, είναι ένα δείγμα. Αν δεν καταγράψει στη μνήμη και την καρδιά, δεν έχει νόημα», είπε ο Γιάννης Μπέζος και αναφέρθηκε στον διαχωρισμό ανάμεσα σε ποιοτικούς και «εμπορικούς ηθοποιούς. «Οι διαχωρισμοί ποιοτικού και εμπορικού είναι άθλιοι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο και να κοιτάξουμε να κάνουμε καλή δουλειά».

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι «με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος, αλλά θέλω κάποιο επιχείρημα. Γιατί εγώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων του καθενός. Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν ζω για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Έχω δικές μου και μάλιστα, πολύ ισχυρές. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω τι θα πει ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει εάν θα πω την αλήθεια μου. Από τη στιγμή που την υπερασπίζομαι με έναν τρόπο που έχω μοχθήσει για αυτό».

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής. «Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία. Θέλει προσπάθεια πάνω από όλα, θέλει καθαρή ματιά, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να είσαι αυτοδύναμος. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένας, ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Δεν μου σταμάτησε κανείς τον δρόμο. Μόνος μου τα έκανα. Μόχθησα πολύ, ήμουν πάρα πολύ συνεπής, προσπάθησα από πολύ χαμηλά και με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη συμπεριφορά μου. Και νομίζω ότι και οι άνθρωποι στο χώρο μας, αλλά και το κοινό το εξετίμησε. Αν κάποιοι ενοχλούνται, σημαίνει ότι έκανα καλά τη δουλειά μου για να μη σας πω ότι αυτοί που ενοχλούνται, καταλαβαίνουν καλύτερα».

Όπως είπε δεν θέλει να προσέχει τι λέει μόνο και μόνο για να είναι αρεστός σε κάποιους, λέγοντας πως «Πρέπει να εννοούμε όσα λέμε, για να γίνουμε αρεστοί. Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής, οι οποίοι είναι απρόσωποι, δηλαδή ανύπαρκτοι και χωρίς υπόσταση».

Γιάννης Μπέζος: «Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου, όχι άδικος» | 31/08/2022 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ