Trending Now

Σκιάθος: Η προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο ελάχιστα μέτρα πάνω από τον κόσμο (βίντεο)

Οι τρομακτικές εικόνες - Το αεροσκάφος περνά ξυστά από τα κεφάλια τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Σκιάθος και το αεροδρόμιο ξανά στο επίκεντρο. Η προσγείωση αεροπλάνου μια ανάσα από τον κόσμο. Το τρομακτικό βίντεο.

Η Σκιάθος βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των βρετανικών ΜΜΕ για το αεροδρόμιο που υπάρχει στο νησί και την προσγείωση αεροσκαφών πάνω από τα κεφάλια περαστικών και λουομένων. Στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» στη Σκιάθο ένα αεροπλάνο πραγματοποίησε προσγείωση μια... ανάσα από τον κόσμο που βρισκόταν στη γειτονική παραλία και στον διπλανό δρόμο.

Στο σημείο υπάρχει ειδική σήμανση, που προειδοποιεί τους περαστικούς για τον κίνδυνο από την παραμονή τους στο σημείο ενώ προσγειώνονται αεροπλάνα. Ωστόσο, καθημερινά δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται, προκειμένου να βγάλουν βίντεο και φωτογραφίες.

Στο νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένα αεροσκάφος Airubs αρχίζει να κατεβαίνει, περνώντας ελάχιστα μέτρα πάνω από τα κεφάλια του κόσμου. Αρκετοί, μάλιστα, αναγκάζονται να σκύψουν.

Αεροπλάνο στη Σκιάθο περνά ξυστά πάνω από τον κόσμο στην παραλία - Καρέ καρέ η προσγείωση

Το Airbus A321neo της ουγγρικής «Wizz Air» (εταιρεία χαμηλού κόστους) βρέθηκε πολύ κοντά στο έδαφος. Το βίντεο δεν σταματά να κάνει τον γύρο των social media, με βρετανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν εικόνες από τη συγκεκριμένη προσγείωση στο αεροδρόμιο στη Σκιάθο.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο Βρετανίδα τουρίστρια εκτοξεύτηκε στη θάλασσα κατά την προσγείωση αεροσκάφους. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα τον Ιούνιο ένας άνδρας στη Σκιάθο «απογειώθηκε», καταλήγοντας στη θάλασσα, έχοντας παρασυρθεί από τα αέρια αεροπλάνου.