Trending Now

Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, διαψεύδει την Κάκια Ιγερινού

Για το φερόμενο πρόβλημα υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Φέρτης - Μαρίνα Ψάλτη
Γιάννης Φέρτης - Μαρίνα Ψάλτη © ΝDP

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε πως ο σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, δεν πάσχει από αλτσχάιμερ, διαψεύδοντας έτσι την Κάκια Ιγερινού.

Η σύζυγος του ηθοποιού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, λέγοντας πως ο σύζυγός της δεν πάσχει από αλτσχάιμερ.

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας». «Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την οικογένεια προφανώς και να πούμε ότι ισχύει αυτό που μας λέει η κυρία Μαρίνα Ψάλτη», είπε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Νωρίτερα η σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο twitter λέγοντας πως κατόπιν δικής του επιθυμίας δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα του. 

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ