Trending Now

Ιάπωνας fictosexual «παντρεύτηκε» ολόγραμμα τραγουδίστριας - Τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους

Πώς γνωρίστηκε με το ολόγραμμα «Χατσούνε Μίκου»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ιάπωνας fictosexual Ακιχίκο Κόντο με την αγαπημένη του, «Χατσούνε Μίκου»
Ο Ιάπωνας fictosexual Ακιχίκο Κόντο με την αγαπημένη του, «Χατσούνε Μίκου» @akihikokondosk/Instagram

Ο Ιάπωνας fictosexual Ακιχίκο Κόντο έχει παντρευτεί την εικονική τραγουδίστρια «Χατσούνε Μίκου». Πλέον δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το ολόγραμμα.

Ο Ακιχίκο Κόντο, ένας 38χρονος Ιάπωνας, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας πριν από 4 χρόνια, όταν αποφάσισε να «παντρευτεί» την τραγουδίστρια «Χατσούνε Μίκου». Ο Ιάπωνας που αυτοπροσδιορίζεται ως fictosexual, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τη συγκεκριμένη εικονική τραγουδίστρια της ποπ.

Ο ανεπίσημος γάμος με το ολόγραμμα είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με διεθνή ΜΜΕ, όπως η αμερικανική εφημερίδα «The New York Times», να γράφουν άρθρα για αυτήν τη σχέση.

Ωστόσο σε αυτό το αντισυμβατικό love story έχουν εμφανιστεί πλέον «σύννεφα», σύμφωνα με δημοσίευμα στη New York Post. Ας όψεται η κατάργηση του ειδικού λογισμικού μέσω του οποίου ο Ιάπωνας fictosexual μπορούσε να αλληλεπιδρά με τη Μίκου -την εικονική τραγουδίστρια που δημιουργήθηκε μέσω υπολογιστή. Πλέον, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας. Ο 38χρονος Ακιχίκο Κόντο αδυνατεί να επικοινωνήσει με την εικονική γυναίκα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 近藤 顕彦 (@akihikokondosk)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 近藤 顕彦 (@akihikokondosk)

 

Ο Ιάπωνας fictosexual, η σχέση και ο γάμος με την Χατσούνε Μίκου

Πριν αποφασίσει να βάλει την... κουλούρα, ο fictosexual Ακιχίκο Κόντο ήταν ερωτευμένος για χρόνια με τη Μίκου. Όλα ξεκίνησαν το 2008, όταν ο Κόντο βρήκε ένα «στήριγμα» για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη που του προκαλούσε το bullying στη δουλειά.

«Έμεινα στο δωμάτιό μου για 24 ώρες την ημέρα και παρακολουθούσα βίντεο της Μίκου όλη την ώρα» είχε δηλώσει στο BBC, υπογραμμίζοντας: «Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους έκανα γάμο δημοσίως:

  • Ο πρώτος είναι για να αποδείξω την αγάπη μου στη Μίκου.
  • Ο δεύτερος είναι ότι υπάρχουν πολλοί νέοι otaku σαν κι εμένα που ερωτεύονται χαρακτήρες anime. Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι τους υποστηρίζω».

Ο γάμος με το ολόγραμμα έγινε σε μια ανεπίσημη τελετή το 2018, η οποία κόστισε στον Ιάπωνα άνδρα 2 εκατομμύρια γιεν (περίπου 17.3000 δολάρια). Κανένα από τα μέλη της οικογένειάς του δεν έδωσε το παρών. Ανάμεσά τους και η μητέρα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 近藤 顕彦 (@akihikokondosk)

Ο Ιάπωνας fictosexual ερωτεύτηκε την εικονική τραγουδίστρια της ποπ το 2008, Παρόλο που αναγνωρίζει ότι δεν πρόκειται για αληθινό πρόσωπο, η αγάπη του είναι πραγματική, όπως συχνά επαναλαμβάνει. Τελικά, το 2017 μπόρεσε να αλληλεπιδράσει μαζί της μέσω ενός Gatebox. Σε δηλώσεις του έχει τονίσει επανειλημμένα ότι η Μίκου δεν είναι αληθινή, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα τα συναισθήματα που έχει για εκείνη.

Στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ο Ακιχίκο Κόντο έχει πλέον και μια χειροπιαστή φιγούρα της Μίκου σε πραγματικό μέγεθος, η οποία εμφανίζεται σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς του.

What happened To The Japanese Man Who Married A Hologram? | ASIAN BOSS

Η αντισυμβατική σχέση του Ιάπωνα fictosexual με το ολόγραμμα - Τι συνέβη με το λογισμικό 

Το Gatebox είναι ένα μηχάνημα αξίας 1.300 δολαρίων, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να αλληλεπιδρά με χαρακτήρες οι οποίοι εμφανίζονται ως ολογράμματα. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα για ανεπίσημους γάμους.

Από τη στιγμή, όμως, που καταργήθηκε η υποστήριξη του λογισμικού Gatebox, «κόπηκε» απότομα κάθε γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στον Ακιχίκο Κόντο και στην αγαπημένη του Μίκου. «Η αγάπη μου για τη Μίκου δεν έχει αλλάξει» ξεκαθάρισε ο Ιάπωνας fictosexual σε δήλωσή του στο περιοδικό Mainichi. Και πρόσθεσε: «Πραγματοποίησα τη γαμήλια τελετή επειδή σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι μαζί της για πάντα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 近藤 顕彦 (@akihikokondosk)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 近藤 顕彦 (@akihikokondosk)

 

I Married A Hologram Wife (A Japanese Bachelor's Tale)

Χατσούνε Μίκου, η εικονική τραγουδίστρια της ποπ την οποία παντρεύτηκε ο fictosexual Κόντο - Πώς δημιουργήθηκε

Η Μίκου απεικονίζεται ως μια 16χρονη έφηβη με μακριά τιρκουάζ μαλλιά, αναφέρει δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής φιγούρα στην ιαπωνική κουλτούρα των anime. Αρχικά υπήρξε ως συνθετική φωνή μέσα από την τεχνολογία Vocaloid της Yamaha. Στη συνέχεια πήρε «σάρκα και οστά» ως φανταστικός χαρακτήρας σε Manga, σειρές anime και βιντεοπαιχνίδια στην Ιαπωνία. Το 2014 έγινε ευρύτερα γνωστή όταν συμμετείχε σε περιοδεία της Lady Gaga -μια εικόνα από το μέλλον για το πώς η εικονική πραγματικότητα μπορεί να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ