Trending Now

Μετεωρολόγος παρουσίασε τον καιρό κρατώντας αγκαλιά το μωρό της

Η μικρή Μέι απόλαυσε την αγκαλιά της μαμάς της, τι κι αν εκείνη βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μετεωρολόγος του CBS 58 κρατά στην αγκαλιά της το μόλις 13 εβδομάδων μωρό της
Η μετεωρολόγος του CBS 58 κρατά στην αγκαλιά της το μόλις 13 εβδομάδων μωρό της © Youtube

Viral η μετεωρολόγος που παρουσίασε μαζί με το μωρό της το δελτίο καιρού σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Αγκαλιά με το μωρό της παρουσίασε τον καιρό η μετεωρολόγος του αμερικανικού δικτύου CBS 58 και το γλυκό στιγμιότυπο έγινε γρήγορα viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να επαινούν την εργαζόμενη μητέρα. 

H 42χρονη Ρεμπέκα Σουλντ εργάζεται από το σπίτι και έτσι έχει κοντά της την μόλις 13 εβδομάδων κόρη της, την οποία δεν θέλησε να αποχωριστεί κατά τη διάρκεια του δελτίου καιρού που παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό. Η μικρή Μέι φάνηκε να απολαμβάνει την αγκαλιά της μητέρας της, παρατηρώντας τα πάντα γύρω της. Φυσικά η μικρούλα κέρδισε τις εντυπώσεις, με τη μετεωρολόγο μητέρα της να μην μπορεί να πιστέψει την πληθώρα σχολίων που δέχθηκε για τη χαριτωμένη παρουσία της μικρής στο δελτίο. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η εισαγωγή της Ρεμπέκα Σουλντ κατά την παρουσίαση του καιρού δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και την παρουσία της κόρης της, η οποία έγινε - ίσως- η νεαρότερη παρουσιάστρια δελτίου καιρού έστω και για λίγο.

13-Week-Old May Be the Youngest Meteorologist-in-Training

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η μετεωρολόγος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα σχόλια που έχει δεχθεί, δηλώνοντας «σοκαρισμένη» για το πόσο γρήγορα ειδησεογραφικά σάιτ και χρήστες στα social media έχουν μοιραστεί το βίντεο με τη συμμετοχή της κόρης της στο δελτίο καιρού. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ