TV & Media

Η Άσλεϊ Γκράχαμ θηλάζει τα δίδυμα - Η πρώτη φωτό μετά τη γέννα

Μητέρα τριών παιδιών το plus-size μοντέλο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ashley Graham είναι μητέρα τριών παιδιών
Η Ashley Graham είναι μητέρα τριών παιδιών © EPA/ETIENNE LAURENT

Η Άσλεϊ Γκράχαμ με τα δίδυμα που απέκτησε, στην πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννα. «Ο Malachi και ο Roman μού θύμισαν ότι μπορώ να τα καταφέρω στα δύσκολα».

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ήταν στη λίστα με τους διασήμους που θα αποκτούσαν παιδί μέσα στο 2022. Για την ακρίβεια το plus-size μοντέλο γέννησε δίδυμα αγόρια στις 7 Ιανουαρίου 2022, στέλνοντας τον Justin Ervin, πατέρα των παιδιών της, στον έβδομο ουρανό.

Μετά από μια διακοπή μερικών εβδομάδων από τα social media, η Άσλεϊ Γκράχαμ επέστρεψε δριμύτερη με νέα ανάρτηση, στην οποία φαίνεται να θηλάζει τα μωρά της.

Παράλληλα, γνωστοποίησε στους followers και τα ονόματα των παιδιών της. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Άσλεϊ ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες χωρίς ρετούς και φίλτρα. Το διάσημο μοντέλο είχε παρουσιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο όλη τη διαδικασία της κύησης.

Άσλεϊ Γκράχαμ: Η φωτό στο Instagram με τα δίδυμα την ώρα που τα θηλάζει

Στη φωτογραφία που πόσταρε η Άσλεϊ Γκράχαμ στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι καθιστή σ' έναν μεγάλο καναπέ. Στην αγκαλιά της έχει τα δίδυμα αγόρια της, τα οποία τα θηλάζει.

 

«Ο Malachi και ο Roman, τα δύο αγόρια μου υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι και η μεγαλύτερη υπενθύμιση του ότι μπορώ να τα καταφέρω στα δύσκολα. Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τον κόπο. 

» Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ τη γέννα μου και τη μετέπειτα διαδικασία με όλους σας» έγραψε στη λεζάντα.

 

 

Η Άσλεϊ Γκράχαμ έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2020. Τον επόμενο μήνα είχε «τρελάνει» το Instagram με selfie λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ