Trending Now

Ο μυστικός πράκτορας του Μπάιντεν που κάνει πάταγο στο Tik Tok

«Μοιάζει με τον Τομ Κρουζ από το Top Gun», ένα από τα σχόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο μυστικός πράκτορας του Τζο Μπάιντεν
Ο μυστικός πράκτορας του Τζο Μπάιντεν @life_with_matt/TikTok

Ο μυστικός πράκτορας του Τζο Μπάιντεν τράβηξε τα βλέμματα στη Μασαχουσέτη, με το Tik Tok να ψάχνει να μάθει ποιος είναι.

Ένας μυστικός πράκτορας του Τζο Μπάιντεν έχει κάνει χαμό στο Tik Tok. Η εξωτερική του εμφάνιση, σε συνδυασμό με το στυλ του, έχουν κάνει πολλούς χρήστες στο Tik Tok να υποστηρίζουν ότι μοιάζει με τον Τομ Κρουζ από το «Top Gun».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα New York Post, το βίντεο στο Tik Tok με τον μυστικό πράκτορα του Μπάιντεν έχει ξεπεράσει μέσα σε λίγα 24ωρα τα 2,7 εκατ. προβολές.

«Ξεχάστε τον Πρόεδρο. Ο "Μυστικός Πράκτορας" φαίνεται μια χαρά», το μήνυμα από τον Matthew Notarangelo (@life_with_matt), ο οποίος ανέβασε το βίντεο στο TikTok.

Όλα ξεκίνησαν στη Μασαχουσέτη την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2021, όπου το ζεύγος Μπάιντεν είχε πάει για να γιορτάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών πριν από την επιστροφή στον Λευκό Οίκο. Και ενώ πολλοί κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τον Αμερικανό πρόεδρο και να του μιλήσουν, αρκετά βλέμματα στράφηκαν στον μυστικό πράκτορα με το casual ντύσιμο, τα μαύρα γυαλιά και την καμπαρντίνα.

«Μου θυμίζει τον Τομ Κρουζ στο Top Gun», ένα από τα σχόλια στο Tik Tok. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν χαριτολογώντας ότι με τόση δημοσιότητα ο συγκεκριμένος πράκτορας παύει πλέον να είναι... μυστικός.

Άλλοι το πήγαν ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας την υπόθεση μήπως γίνονται γυρίσματα στην περιοχή με τον Τομ Κρουζ για ένα νέο φιλμ από τη σειρά ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές».

 

 

 

Ο συγκεκριμένος άνδρας μπορεί να έκλεψε τη... δόξα από τον Αμερικανό πρόεδρο, ωστόσο την ίδια ημέρα το ζεύγος Μπάιντεν έγινε θέμα συζήτησης για την έκπληξη στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ