Trending Now

Τι αποκαλύπτει ο Ζούκερμπεργκ για τη viral φωτό με το αντηλιακό

Ένα χρόνο μετά έδωσε την εξήγησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mark Zuckerberg - facebook
Mark Zuckerberg - facebook / © EPA/ETIENNE LAURENT

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ λέει ότι πασαλείφτηκε με το αντηλιακό πέρσι ως μεταμφίεση για να αποφύγει έναν παπαράτσι.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ (Mark Zuckerberg) εχθές, Τετάρτη 28 Απριλίου, αποκάλυψε γιατί φωτογραφήθηκε κάνοντας σερφ στη Χαβάη, με ένα εξαιρετικά παχύ στρώμα αντηλιακού σε όλο το πρόσωπό του. Η φωτογραφία έγινε viral τον Ιούλιο του 2020 και ο Ζούκερμπεργκ συγκρίθηκε με τον Τζόκερ, τη Βασίλισσα Ελισάβετ Α και την κυρία Νταπφάιρ.

 

 

 

 

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook είπε σε μια live συνομιλία στο Instagram την Τετάρτη με το αφεντικό του Instagram, Adam Mosseri, ότι το αντηλιακό ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια να κρυφτεί από έναν παπαράτσι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

 

«Παρατήρησα ότι υπήρχε αυτός ο τύπος (ο παπαράτσι) που μας ακολούθησε και, σκέφτηκα "Ω, δεν θέλω να με αναγνωρίσει, άρα ξέρετε τι θα κάνω; Απλώς θα βάλω ένα τόνο αντηλιακού στο πρόσωπό μου», είπε ο Ζούκερμπεργκ.

Παραδέχτηκε ακόμα ότι είναι «αρκετά χλωμό άτομο», ότι καίγεται εύκολα όταν κάνει εξωτερικές δραστηριότητες σε μέρη όπως η Χαβάη και «θέλει να παραμείνει υγιής».

«Αν κάποιος θέλει να δημοσιεύσει ένα meme με εμένα και το αντηλιακό μου, (αυτό) είναι ωραίο. Χαίρομαι όταν προκαλώ γέλια στο Διαδίκτυο», συμπλήρωσε, παραδεχόμενος ότι η προσπάθειά του να μεταμφιεστεί με αυτόν το τρόπο, ήταν αποτυχημένη.

Με πληροφορίες από businessinsider

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ