Trending Now

Σατιρικό το βίντεο του «ηθοποιού» που μετακόμισε στο Μπαλί

Η πραγματικότητα για την ανάρτηση που έγινε viral

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωνίδας Σπύρου

Το βίντεο του Λεωνίδα Σπύρου ήθελε να αποδείξει πως οι αρνητές του κορωνοϊού μπορούν εύκολα να παραπλανηθούν από αγνώστους.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το σατιρικό βίντεο που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ, χρήστης του Facebook. Η δημοσίευση έχει θεωρηθεί από πολλούς ως απόδειξη ότι δεν υπάρχει ο κορωνοϊός κι ότι ηθοποιοί πληρώνονται για να παραστήσουν τους νεκρούς.

Παραδείγματα: apagoreuetai-group.blogspot.com

Στο βίντεο ακούγεται ο χρήστης να δηλώνει ότι είναι ηθοποιός κι ότι έκανε έναντι αμοιβής τον νεκρό. Αναφέρει ακόμη ότι γιατροί, κυβερνώντες αλλά και επιχειρηματίες όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζωρτζ Σόρος γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει η πανδημία. Λίγο πριν το τέλος λέει ότι υποχρεώθηκε να μετακομίσει το τελευταίο διάστημα στο Μπαλί κι ότι οι τύψεις τον οδήγησαν να μοιραστεί την ιστορία του. Το βίντεο συνοδεύεται από το ακόλουθο μήνυμα:

Μόνο να με συγχωρήσετε θέλω. Ο θεός είναι μεγάλος

Τι ισχύει;


Πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ο Λεωνίδας Σπύρου, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια διαμένει μόνιμα στο Μπαλί. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο publishitmagazine.gr το 2015, ανέφερε ότι δραστηριοποιείται επαγγελματικά με επιχειρήσεις στους τομείς του τουρισμού και της ένδυσης. Ο κ. Σπύρου έχει κατά περιόδους αρθρογραφήσει σε ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες είναι o-klooun.com και το parallaximag.gr.

Όπως και ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε, με το βίντεο ήθελε να αποδείξει πως οι αρνητές του κορωνοϊού μπορούν εύκολα να παραπλανηθούν από αγνώστους που παρουσιάζουν τα γεγονότα με τρόπο που να υποστηρίζει το αφήγημά τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY