Μια Γαλλική μάρκα αυγών ισχυρίζεται πως είναι η μοναδική που φροντίζει τα κοτόπουλα έως τον φυσικό τους θάνατο.
Θα μείνει αναπάντητη η ερώτηση αν το αυγό γέννησε την κότα ή η κότα το αυγό. Φαίνεται όμως ότι το αυγό μπορεί να σκοτώσει την κότα. Σύμφωνα με στοιχεία περίπου 50 εκατ. κότες θανατώνονται στη Γαλλία μόλις στους 18 μήνες της ζωής τους, απλώς επειδή δεν παράγουν τα προβλεπόμενα αυγά για την παραγωγή. Πρόκειται για μια από τις πιο συνηθισμένες πρακτικές των πτηνοτρόφων ενώ τα κοτόπουλα μπορούν να ζήσουν έως και 6 χρόνια κατά μέσο όρο.
Μια Γαλλική μάρκα αυγών ισχυρίζεται πως είναι η μοναδική που δεν προβαίνει σε αυτήν την σχεδόν εγκληματική πρακτική και φροντίζει τα κοτόπουλα έως τον φυσικό τους θάνατο. Στο πλαίσιο αυτό, η εξιστόρηση της ταινίας «το αυγό που δεν σκοτώνει το κοτόπουλο», μας παρουσιάζει την τρομακτική πραγματικότητα. Με δόσεις δημιουργικής επανάστασης μια ομάδα νεαρών κοτόπουλων στήνει μια πλεκτάνη για να ξεγελάσει το θανατηφόρο σύστημα και προστατεύει μια μεγαλύτερη κότα που δεν μπορεί πλέον να παράγει τόσα αυγά. Το συναρπαστικό animation συναντά το χιούμορ και με τον πιο γλυκό τρόπο μας υπενθυμίσει ότι, στην πραγματικότητα, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να σώσουμε τα κοτόπουλα αλλάζοντας τον τρόπο που τρώμε.
[[{"fid":"721958","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]
Το εξαιρετικό σποτ υπογραφεί το γαλλικό γραφείο Brand Station για την εταιρεία Poulehouse.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κανείς τους δεν σχολίασε δημόσια
«Νόμιζα ότι θα έρθουν καμιά δωδεκαριά άτομα» ανέφερε η κοπέλα που δε μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν
Το trend «2026 is the new 2016» που πλημμύρισε τα social media
Η σκηνή καταγράφηκε on camera και έγινε viral
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Επιστρέφοντας στην εποχή που είχαμε εμμονή με τη Victoria's Secret, χρησιμοποιούσαμε snapchat, το μακιγιάζ ήταν έντονο και η φάση ήταν YOLO
Η γυναίκα του τον χώρισε κι εκείνος τώρα ζητά αποζημίωση
Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών μπήκαν και τεχνικές ωρίμανσης
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
«Λάρι, μην μου το ξανακάνεις αυτό»
Η αντίδραση του παρουσιαστή και ο λόγος της κόντρας
Η κουβέντα δεν άργησε να ανοίξει γενικότερα για το φαγητό στις απονομές
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε σε live στα social media
Όταν η εξουσία εμφανίζεται με casual ντύσιμο
Το βίντεο της απόδρασης αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Ζωολογικό Κήπο του Βρότσλαβ
Η «δημοσιογράφος» που έγινε viral
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.