Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 717

Αγαπητέ Παλιέ Αναγνώστη, δε μου πάτε λίγο στο διάολο να δω κάτι;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 717
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Γεια σου Μυρτάκι, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με άλλα κορίτσια που έχω διαβάσει στη στήλη σου. Λοιπόν, το αγόρι μου έχει παρατήσει τον εαυτό του, δεν πλένεται συχνά ούτε αλλάζει εσώρουχο κάθε μέρα και αυτό είναι κάτι που με ξενερώνει πάρα πολύ, ειδικά όταν με πλησιάζει για σεξ. Έλεος κάπου, Μυρτώ μου, δεν φταίμε εμείς αν οι άντρες έχουν παιδικά απωθημένα και μισούν το μπάνιο! Είναι δύσκολο να κατανοήσει ο άλλος ότι την ώρα που με αγκαλιάζει και μου λέει πως τρελαίνεται με τη μυρωδιά μου και με τα ωραία μου εσώρουχα, εγώ θέλω να του ανοίξω το κεφάλι γιατί μυρίζει αρνίλα; Τι να κάνω;

Αρνίλα ακούω. Αλήθεια, με τι ασχολείται ο αγαπημένος σας;

Υ.Γ. 1  Έχω πει πολλές φορές σε όλη την κοινότητα των κοριτσιών που έχουν αγόρια βρωμύλους ότι υπάρχει στην αγορά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε μορφή σπρέι που είναι ιδανικά για στεγνό καθάρισμα, όπως σαμπουάν, αποπαρασιτικά, αμπούλες, αφροί καθαρισμού, πούδρες κ.λπ. Ψεκάστε απευθείας στο τρίχωμα και κάντε του παράλληλα μασάζ. Υπάρχουν επίσης μαντιλάκια με ειδικό PH που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε τοπικά, είτε σε ολόκληρο το σώμα για φρεσκάρισμα. Μετά τη χρήση δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, ούτε στέγνωμα.

Υ.Γ. 2 Στο τέλος, δώστε του κι ένα κόκαλο για καθαρισμό δοντιών.

Υ.Γ. 3 Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι οι γενικεύσεις μόνο σύγχυση δημιουργούν. Όχι, λοιπόν, δεν είναι όλοι οι άντρες βρωμύλοι – υπάρχουν κι αυτοί που κάθονται δίπλα μας στο fairy nails και κάνουν πεντικιούρ μιλώντας στο κινητό για τσιμέντα και χτισίματα ξενοδοχείων.

Υ.Γ. 4 Πω πω... τραγωδία και τα δύο, άντε να διαλέξεις γκόμενο ανάμεσα στον βρωμύλο και σ’ αυτόν με το γαλλικό.


Αγαπητή κυρία Κοντοβά, όντας τακτικός αναγνώστης της στήλης σας είμαι σε θέση να συμπεράνω ότι δυστυχώς οι Ελληνίδες ανεξαρτήτως ηλικίας έχουν πληγεί και εξακολουθούν να πλήττονται από μαζικότατα κύματα ανοησίας και εξυπνακισμού. Ο λόγος δε που αδυνατούν να βρουν συντρόφους ικανούς να υποστηρίξουν τα «θέλω» τους έγκειται στο γεγονός ότι η γυναικεία ανοησία είναι ανίκητη μόνο όταν η γυναίκα είναι πολύ όμορφη (από Μέριλιν και πάνω δηλαδή). Στις υπόλοιπες, συνήθεις περιπτώσεις, το έμπλεο ανοησιών θηλυκό καταδικάζεται σε διά βίου μάταιη αναζήτηση αρσενικού συντρόφου, ακόμη και στις περιπτώσεις που η ίδια αποφασίζει (κλαψουρίζοντας στη στήλη σου) να ρίξει τον πήχη της. Εν κατακλείδι, κυρίες μου: χαλιναγωγήστε την ανοησία σας έως ότου καταφέρετε το ποθούμενο δέσιμο γαϊδάρου ή απλώς επισκεφτείτε πιο συχνά τον αισθητικό γιατρό σας. Μετά τιμής, Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αγαπητέ Παλιέ Αναγνώστη, δε μου πάτε λίγο στο διάολο να δω κάτι;


Μυρτώ, αγαπώ κάποιον που έχει πρόβλημα εθισμού (αλκοόλ) αλλά δεν το παραδέχεται και δεν ακούει κουβέντα από κανέναν. Όσο προσπαθούμε με τη μητέρα του να τον πείσουμε να δει ειδικό, τόσο αντιδρά σαν ανώριμο, πεισματάρικο παιδάκι, φωνάζει ότι είμαστε υπερβολικές και τρελές ενώ ξέρει ότι βρίσκουμε συνέχεια μέσα στο σπίτι κρυμμένα μπουκάλια βότκας και τα πετάμε. Προσπάθησα με κάθε τρόπο. Φώναξα, έκλαψα, παρακάλεσα, τον απείλησα πως θα χωρίσουμε. Πριν δυο μήνες έκανα για πρώτη φορά κάτι που έδειξε να λειτουργεί. Εξαφανίστηκα για πέντε μέρες, έκλεισα και το κινητό και έφυγα Καβάλα στους γονείς μου. Το άνοιγα μόνο για να μιλήσω με τη μαμά του που μου έλεγε πως έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Ούτε κρυμμένες βότκες, ούτε αδράνεια, ούτε επιθετικότητα. Μόνο υγιής ανησυχία για το πού βρίσκομαι και πότε θα γυρίσω. Πήρα λοιπόν την απόφαση και γύρισα. Έπεσε στα πόδια μου. Μου ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναπιεί αφού με ενοχλεί, αν και δεν παραδέχτηκε για κανένα λόγο ότι έχει πρόβλημα, απλά ότι του αρέσει και τον χαλαρώνει. Όλα πήγαν καλά για ένα μήνα, μετά όμως άρχισαν πάλι τα ίδια. Σημειωτέον ότι ψάχνει για δουλειά και δεν βρίσκει είτε γιατί τον απορρίπτουν είτε γιατί τους απορρίπτει εκείνος. Μπορεί να με θεωρείς ρομαντική, όμως ξέρω ότι έχω τη δύναμη να τον βοηθήσω να αλλάξει, όσο κι αν μου κοστίσει αυτό. Δεν με νοιάζει ο εαυτός μου, σκοπός της ζωής μου είναι να σώσω και αυτόν και την αγάπη μας. Ελπίζω να μη σε κούρασα, Μυρτώ μου. Katie

Α. Ο κηπουρός μπορεί να αποφασίζει τι είναι καλό για το καρότο, όμως κανένας δεν μπορεί να αποφασίζει τι είναι καλό για τον άλλο. (κλεμμένο από τον Ζαν Πολ Σαρτρ)

Β. Το πάθος να σώσεις τον κόσμο είναι σχεδόν πάντα το προσωπείο του πάθους να τον εξουσιάσεις. (κλεμμένο από τον H. L. Mencken )

Γ. Αν μπορείς να αγαπάς δημιουργικά, αγαπάς και τον εαυτό σου. Αν μπορείς να αγαπήσεις μόνο τους άλλους, δεν αγαπάς καθόλου. (κλεμμένο από τον Έ. Φρομ)

Δ. Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. (κλεμμένο από τη Λίνα Νικολακοπούλου)

Ε. Αυτό που διατηρείτε τόσο στενούς δεσμούς με τη μαμά του προβληματικού αγοριού σας και φτεροκοπάτε πάνω απ’ το κεφάλι του και οι δυο μαζί σαν Ερινύες, μήπως είναι κάπως… ευνουχιστικό να το πω; Καταπιεστικό να το πω; Αγχωτικό να το πω; Αρρωστημένο να το πω; Α, το βρήκα! Μαλακία θα το πω.


Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ