Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 716

Μα τι φανταστικά αγόρια κυκλοφορούν στην πόλη; Μπράβο, όχι μπράβο!

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 716
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Δεν είναι παρακμή, Μυρτώ, να παίρνει αυτόν που αγαπώ και ύστερα να συνεχίζει να φέρεται σα να μην έχει γίνει τίποτα; Η «κολλητή μου», η φίλη μου από το δημοτικό, αυτή που κοιμόταν στο σπίτι μου και την είχα παραπάνω κι από αδελφή, τα έφτιαξε με το αγόρι που είμαι ερωτευμένη τρία χρόνια. Αυτή που με παρηγορούσε όταν εκείνος ερχόταν κι έφευγε επειδή δεν ήξερε τι θέλει, αυτή που μού τον έβριζε ανώριμο, αυτή που μου φώναζε να ανοίξω τα μάτια μου και να δω ότι δεν μου αξίζει τέτοιος άνθρωπος! Και τώρα είναι μαζί και αυτή επιμένει ότι είναι φυσιολογικό να έχει αλλάξει γνώμη τώρα που τον γνώρισε καλύτερα και ότι δεν πρέπει να θυμώνω αφού εγώ έκανα κάτι με κάποιον άλλο το καλοκαίρι και εξάλλου εκείνος δε με ήθελε και μου το είχε δείξει πολλές φορές. Δε με νοιάζει για το αγόρι αλλά για τη φίλη που χάνω και για την απαίσια στάση της. Είμαι τόσο πληγωμένη, Μυρτώ μου, που θέλω να πεθάνω.
Και πώς να μην είστε πληγωμένη; Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, πάρα πολύ δυστυχώς, συμβαίνουν στην πορεία της ζωής μας γεγονότα που μας πληγώνουν για πάντα και μπορώ από προσωπική πείρα να σας διαβεβαιώσω ότι τέτοιου είδους πληγές δεν κλείνουν. Όμως τις απαλύνει ο χρόνος. Η «κολλητή» σας από το δημοτικό είναι σκατοχαρακτήρας και γαϊδούρα και άνιωθη, οπότε πορευτείτε με αυτό, ρίξτε της χι και τέλος. Ούτε θα πεθάνετε, ούτε τίποτα – θα πονάτε για ένα οδυνηρό διάστημα, ε και κάποια στιγμή θα πάτε παρακάτω. Όπως όλοι μας.

Υ.Γ. 1 Οι προδότες φίλοι. Αυτή η μάστιγα.

Υ.Γ. 2 Ευτυχώς, οι άνθρωποι αντικαθίστανται. Αντικαθίστανται. Αντικαθίστανται. Αντικαθίστανται.



Μυρτώ μου, το αγόρι μου γουστάρει μπάντζι τζάμπινγκ, σνόουμπορντ, γουέικσερφ, ΒΜΧ και διάφορα εναλλακτικά extreme sport. Μ’ αρέσει που τον βλέπω να παθιάζεται με κάτι τόσο διαφορετικό από όλους τους άλλους αλλά το πρόβλημα είναι ότι παθιάζεται πάααααρα πολύ σε σημείο να ασχολείται και να μιλάει μόνο για αυτά και oτιδήποτε άλλο να του φαίνεται βαρετό. Όταν δεν μιλάει για αυτά είναι γενικά κλειστός, λιγομίλητος, αλλού. Σινεμά βαριέται, διάβασμα βαριέται, μουσική βαριέται. Δεν καταλαβαίνει πως γίνεται ο ίδιος βαρετός μιλώντας όλη την ώρα για αλτίμετρα, ελεύθερες πτώσεις, δοκιμαστικές λαβές, εφτά χιλιάδες πόδια, εκπαιδευτές, ιμάντες, άλματα και δεν ξέρω τι άλλο απ’ τη στιγμή που ξέρει πως εγώ δεν έχω καμία σχέση με extreme sports. Μάλιστα, είναι ο ίδιος που με εμποδίζει και με αποτρέπει από την ιδέα να αποκτήσω μια επαφή με τα ενδιαφέροντά του επειδή λέει υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και δεν έχει καμιά όρεξη να αναλάβει την ευθύνη μου και να ανησυχεί για μένα που δεν ξέρω ούτε καλό ποδήλατο. Από την άλλη, έχει γνωρίσει σε μια παρέα και μια πιτσιρίκα που είναι, λέει, φίλοι, δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, απλώς την παραδέχεται και τη θαυμάζει που είναι άφοβη και ριψοκίνδυνη επειδή είναι το μόνο κορίτσι που έχει δει να σερφάρει σε απόνερα! Ζηλεύω πάρα πολύ, νιώθω σα να με έχει αποκλείσει από τη ζωή του και ίσως υπερβάλλω, αλλά όταν προσπαθώ να του εξηγήσω πώς νιώθω μου απαντάει «είναι ο τρόπος ζωής μου, δεν τον αλλάζω κι αν σ’ αρέσει».  Τι κάνουμε;

Υ.Γ. Του φαίνεται πολύ αστείο να λέει στις παρέες ότι ανάμεσα στη σανίδα και στην γκόμενα θα διάλεγε τη σανίδα ή μια γκόμενα που να μοιάζει με σανίδα!

Μα τι φανταστικά αγόρια κυκλοφορούν στην πόλη; Μπράβο, όχι μπράβο, πετύχατε κελεπούρι, εύχομαι να έχει καμιά δεκαριά αδέλφια να επωφεληθούν κι άλλες τυχερές.

Υ.Γ. 1 Αλήθεια τώρα;

Υ.Γ. 2 Τι εννοείτε τι κάνουμε; Παίρνουμε τη σανίδα και του τη φοράμε καπέλο. Μετά ανοίγουμε την πόρτα και φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά, πάμε σε ένα ωραίο κοκτέιλ μπαρ, παραγγέλνουμε κάτι φρουτώδες, αλκοολώδες και συναρπαστικώδες και το απολαμβάνουμε αργά καθώς σκεφτόμαστε για ποιους λόγους σπαταλήσαμε τον καιρό μας με ένα εγωκεντρικό βλήμα που μας μειώνει, μας υποτιμά και μας προσβάλλει. Και φροντίζουμε την επόμενη φορά που θα διαλέξουμε αγόρι να θυμόμαστε τους λόγους που κάνουμε σχέσεις. Και αν δεν ξέρουμε τους λόγους που κάνουμε σχέσεις, πρώτα ασχολούμαστε με το γιατί κάνουμε σχέσεις και μετά κάνουμε σχέσεις.

Υ.Γ. 3 Αν όλα αυτά που γράφετε ερχόταν μια φίλη σας και σας τα έλεγε, τι θα απαντούσατε; Τι θα σκεφτόσασταν; Άντε γιατί συγχύστηκα μεσημεριάτικο με το μαλακισμένο.

Υ.Γ. 4 Βασικά με εσάς συγχύστηκα. Προτείνω να συγχυστείτε κι εσείς.


Μυρτώ, έχω ερωτευτεί έναν συγγενή μου, είναι αρκετά μακρινός ξάδελφος, δεν το έχουμε πει πουθενά, είμαστε απελπισμένοι, αγαπιόμαστε πολύ και νιώθουμε συνέχεια κυνηγημένοι κι ας μη μας κυνηγάει κανείς. Πες μια γνώμη γιατί θα τρελαθούμε.
Να πάρετε το φαρμάκι σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα ή να πηδήξετε από την Ακρόπολη σαν τον Μιμίκο και τη Μαίρη. Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Σοβαρευτείτε, μη μου καίτε τον εγκέφαλο,  ζήστε τη ζωή σας με τον αρκετά μακρινό δέκατο πέμπτο ξέρω γω ξάδελφο και αφήστε τα δράματα γι’ αυτούς που όντως τα ζουν. Φιλιά.


Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ