Trending Now

Έγκυος κάνει γκράφιτι παντού για να βρει τον πατέρα του παιδιού

«Κρις, πρέπει να μου μιλήσεις πριν γεννηθεί το μωρό ή μετά μην μπεις στον κόπο»

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chris_1.jpg
Facebook @frankstoncnb

Η έγκυος γυναίκα γέμισε τις γειτονιές του Φράνκστον της Αυστραλίας με μηνύματα, για να επικοινωνήσει μαζί της ο πατέρας του παιδιού

Εσείς τι θα κάνατε αν ανακαλύπτατε ότι είσαστε έγκυος και δεν μπορούσατε να έρθετε σε επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού; Προφανώς, μία πρώτη κίνηση θα ήταν να τον ψάξετε στα social media ή να προσπαθήσετε να τον βρείτε μέσω κοινών γνωστών, αλλά αν ούτε έτσι έχετε αποτέλεσμα, τότε ίσως η απελπισία σάς οδηγήσει στο να κάνετε ό,τι έκανε αυτή η έγκυος από την Αυστραλία. 

Η γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, πήρε ένα μωβ σπρέι και γέμισε με αυτό τις γειτονιές του Φράνκστον, ώστε να έρθει σε επαφή με τον πατέρα του αγέννητου μωρού. Οι τοίχοι και τα πεζοδρόμια της πόλης, που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Μελβούρνη, έγιναν «πίνακες» του μηνύματος «Κρις, πρέπει να μου μιλήσεις πριν γεννηθεί το μωρό ή μετά μην μπεις στον κόπο».  

Φωτογραφίες των γκράφιτι γρήγορα κυκλοφόρησαν στα social media και οι αντιδράσεις των περισσότερων ανθρώπων σε αυτές χωρίζονται στην ουσία σε δύο κατηγορίες. Από την μία, έχουμε εκείνους που θεωρούν ότι η έγκυος είναι πιθανώς ψυχικά ασταθής και ότι μάλλον ο Κρις έχει κάποιον λόγο που συνεχίζει να μην επικοινωνεί. Από την άλλη, έχουμε αυτούς που διαμαρτύρονται για το πώς η γυναίκα αυτή βανδαλίζει όλη την πόλη και αναρωτιούνται ποιος θα την καθαρίσει.  
 

 



Ωστόσο, φαίνεται ότι η εγκυμονούσα βάνδαλος δεν θα συνεχίσει άλλο το έργο της, όχι γιατί ο Κρις επικοινώνησε (αυτό δεν το γνωρίζουμε), αλλά γιατί συνελήφθη από την Αστυνομία της Βικτόρια. Συγκεκριμένα, στις 31 Ιουλίου η τελευταία ανακοίνωσε με ένα δελτίο τύπου ότι μία 36χρονη γυναίκα συνελήφθη, με πολλαπλές κατηγορίες βανδαλισμού, για γκράφιτι που έγιναν στην περιοχή του Φράνκστον στις 29 και 30 Ιουλίου, ενώ αναφέρεται ότι της δόθηκε αναστολή και ότι θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 13 Δεκεμβρίου.  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY